Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreakyX

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma újra láttam őt,Kinek nevét kőbe véstem.Kit szeretnem nincs idő,Mert tudom, már elkéstem Árván terül el előttem az utcaNincs benne élet, így hallgatag,S csak állok és nézek jól tudva:A szellemek örökké hallgatnak.Szívembe markol a fájdalmas ürességLelkemet tépi,…..
Az antiszociális személyiségzavarról akartátok, hogy írjak, de én belevettem a szociopata-antiszocializmust is. :) Ez nem lesz egy remekmű, de mentségemre szóljon, a téma nehéz volt. Inkább Spartacusnak ajánlottam volna filozófiai célokra. :) Érzelmeink hálója annyira…..
Neighbours of Destiny Hit 2010.12.26 16:05:00
 Ez most teljes egyszerűséggel egy kérdés lesz tőlem. Ki miben hisz? Ki hisz például szellemekben, álmokban, természetfeletti dolgokban, stb?Egyszerűen érdeklődöm, magam sem tudom miért. Én nagyon a racionalitást követem, bár nálam ez egy kicsit ellentmondásos. Hiszek…..
Neighbours of Destiny Bemutatkozás 2010.12.25 15:47:00
Akkor írom én a bemutatkozást lévén, hogy négytagú csapatunk fele még most regisztrál blog.hu-ra. :DÉn Freaky vagyok, az X nem csak az én nevem végén található meg, sajnos már használt volt ezen becenév. Az én fejemből pattant ki az ötlet, így én foglalkozom a külalakkal,…..