Regisztráció Blogot indítok
Adatok
opotep!

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
opotep! 2012.07.18 13:49:31
Mandiner blog Közelebb a hidegben 2012.02.10 09:01:00
  Az ország nagyobb részében harmadfokú figyelmeztető jelzést rendeltek el a nagy hidegek megérkezése előtt, de a kevésbé hideg országrészekben is vacogtak az emberek. Főleg az utcán, de éppen úgy néhány házban is.   A kormány, a rendőrség, a mentőszolgálat, a…..
A Red Hot Chili Peppers eddig két kislemezt jelentetett meg az I'm With You albumához kapcsolódóan. Ezek közül a The Adventures Of Rain Dance Maggie egy háztetőn zenélős klipet kapott, a Monarchy of Roses pedig inkább a grafikai munkával tűnt ki. A Look Aroundhoz készített…..
opotep! 2012.01.25 13:26:15
Arról, hogy a nagyvárosokban lehangoló a levegőminőség a közelmúlt szmogriadói után felesleges beszélni. A helyzetről annyit kell tudni, hogy ha néhány napra leáll a szél az országban, akkor a falak közt rekedő levegőről kiderül, hogy az valójában emberi fogyasztásra…..
opotep! 2011.12.11 08:54:02
@www.Bisex.hu: az autódban nagyobb mennyiséget szívsz, ugyanis a szűrő átengedi a pm10, pm2,5 részecskéket és ott keringeti a légtérben
Futóblog Hol futtok szmogban? 2011.11.20 18:18:03
Futóbolond kérdezte még a rákászkabát-poszt végén, de mostanában engem is sokat foglalkoztat a téma: mások hol futnak, ha 400% a szállópor? Nem is önmagában másokra volnék kíváncsi, mert a legsúlyosabb szmogriadóban is látok futókat Újpesten, vagy az Árpás-hídon át a…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
opotep! 2011.05.09 14:49:41
Gyöngyöspata az egész beteg magyar nagypolitika puskaporos hordójává vált. A Jobbik által feldobott labdára az összes létező oldalról beindult a politikai katasztrófaturizmus. Az annyi mindenre kapóra jövő konfliktus következményeit pedig továbbra is azok szenvedik meg, akik…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
opotep! 2010.04.14 00:14:48
@levi009: ezt a baromságot. Mi az, hogy fizikai képtelenség? Majd 40% volt a bizonytalan szavazók száma! Ebből ne lehetett volna + 2-3%? Mekkora rosszindulat van ebben Beszédesnében, te jó ég. Ez már paranoia...
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell.Mert az egész annyira trendi, és a csajok is itt a legjobbak. Ők a zöldek. Szeretik a virágokat, a földet,…..
Greenpeace Magyarország Kitkat 2010.03.17 17:17:00
A Nestlé az egyik legnagyobb felvásárlója annak a pálmaolajnak, amit az orángutánok (az egyik legveszélyeztetettebb faj) élőhelyének felperzselésével termelnek. Az nem szép dolog. Az angol Greenpeace az alábbi videóval hívja fel rá a figyelmet, és kér, hogy szólj te is a…..
opotep! 2010.03.18 15:37:06
5 választókerületben kiemelten szükségünk van segítségre, mert az adott választókerületen múlik, hogy a megyében választható lesz-e az LMP. Az összes többi megyében már be van biztosítva a megyei lista, csak az a kérdés, hogy hány képviselőjelöltünknek gyűlik össze a 750…..
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;} Megosztás Felcsapásként had…..
http://kerekparosklub.hu/melyik-logo-legyen-az-mk-uj-logoja  http://www.criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090303/magyar-kerekparosklub-uj-logo-szavazas#comments..
opotep! 2010.01.25 17:12:24
@psychonaut: milyen 5? Nem csak 4 van?

Amúgy tetszik a logó, aranyos, jól mutat a hordozókon : )
opotep! 2010.02.18 17:39:52
@psychonaut: mi ez valami fejtörő a Sicc!-ből?

Amúgy nem lelem sajna : )

Látom frissítetted a képeket, nagyon jó ezzel a plakáttal, és a kis körkörös elemekből épülő várossal. Kibaszott egységes lett, gratula!
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Megdöbbentően hasonlít a Duna Televízió félkésznek tűnő nyitóoldalán a grafika és a British Heart Foundation éves jelentésének weboldala. A különbség csupán annyi, hogy a brit oldalon a szívformát kiadó szavak és mondatok kattinthatóak, a Duna tévé szíve viszont statikus.…..
opotep! 2010.02.11 17:27:03
@yvette00: Én mindössze ennyit látok az ott:
Impresszum
Online Promóció vezető: Pozderka Ivett
Design: Gergócs Tamás
A dunatv.hu kiadója a Duna Televízió Zrt. © Minden jog fenntartva
opotep! 2010.02.11 17:32:02
@joeramirez: ezt a graifikai programos felvetést ugye nem komolyan mondod. Vagy csak nem értem a viccet : )

Egyébként a British Heart honlap iszonyat komoly cucc, mind typo mind programozás szempontjából. Megkockáztatom, hogy a typográfia/design és a tartalom struktúrálás/leválogatás ilyen professzionális párosításával még sosem találkoztam.
Amikor már végképp azt hittük, hogy a színes comic sansszal írt, és térhatásúnak gondolt, hullámzó effekttel megbolondított címsorral bíró szörnyszülöttek végképp a társasházak faliújságjaira és külvárosi turkálók kirakataiba lettek száműzve, íme egy gyomros…..
Többen érdeklődtetek, hogy a karácsonyi repiajándék árverésen, ami pénteken a Sirályban lesz, milyen cuccokat fogunk kalapács alá tolni? Íme. tovább után jön a többi jóság   összkép: a fotón többek között Red Bull, felsőkategóriás tisztálkodószer, vagy mi…..
opotep! 2010.01.07 19:51:45
 A H1N1 elleni védőoltás kapcsán, napról napra röppennek fel hírek, amelyek egyes esetekben aggasztónak tűnnek, máskor pedig a témával kapcsolatos összeesküvés elméletek sorát gyarapítják.   Itt van például egy magyar nő története, akinek (állítása szerint) a…..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
opotep! 2009.11.06 14:03:17
...valószínüleg én vagyok. " Jössz gázlámpás gyilkosra? ". Ejjj mennyi frappáns ember él a környezetemben... :-) Arról nem is beszélve, hogy a szórólapon ööö FLÁJEREN! is szerepel, hogy a Gaslamp az egy San Diegoi negyed, ahol sokat játszott és elmondása szerint azt…..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
opotep! 2009.10.26 17:13:11
Ez azt jelenti, hogy a Magyar Természetvédők Szövetsége elkészítette a MOL éves fenntarthatósági jelentésének első alternatív kivonatát. A kiadvánnyal el szeretnék érni, hogy a MOL tevékenységeinek, beruházásainak tervezési és végrehajtási fázisánál a zöld szempontok a…..