Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pharmanord (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
pharmanord (törölt) 2011.01.03 11:25:50
pharmanord (törölt) 2011.01.03 12:31:54
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
pharmanord (törölt) 2011.01.03 12:08:15
Nem az első eset, de valószínűleg nem is az utolsó, hogy kaviccsal ütik fel a lencsét, mondhatni ipari sztenderd. Ezért aki hisz az újévi mágikus erejében, érdemes még a szilveszteri bekészülés előtt elkészítenie, mint ahogy Daniék is tették, különben egész évben…..
pharmanord (törölt) 2011.01.03 11:46:29
Üdv! Korábbi munkahelyem áldatlan viszonyait szeretném bemutatni Nektek. Egy - akkor jól futó - internetes hírportálhoz kerültem újságírónak. Első munkahely volt, örültem, hogy egyáltalán elhelyezkedhettem, nem törődtem a "formaságokkal". Munkaszerződést ugyan…..
Még december közepe táján olvashattátok egy névtelen levélküldő dupla posztjának első felvonását, íme a folytatás:Egyenrangú kereszteződés, jobbra senki, balra sem áll senki a kereszteződésben, döcögök tovább 30 körül, amikor is balról hallani vélem 4 álló gumi…..
Na ilyennel sem találkoztam még, mint amiről László írt, hogy egy utat majdnem végigkotornak, de a végén otthagyják a havat. Mi lehetett ennek az oka? Műszaki hiba? Vagy csak lejárt a munkaidő és visszafordult a hótoló vezetője? Kedves kis történetet írok arról, amikor a…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
autózz! Eseménydús hazaút 2010.12.23 17:18:00
Szegény homburg se járt jobban, mint a tegnapi poszt írója, őt is megtalálta egy érdekes figura, hogy szerezzen neki egy élménydús estét... A karácsonyra való tekintettel szívesen veszek békés, pozitív, lelket melengető, happy enddel végződő írásokat emailben, mert ami…..
pharmanord (törölt) 2010.12.25 22:39:51
Nem, nem hagylak titeket ma sem rendes poszt nélkül. Dinyus a karácsonyi bevásárlási verseny hajrájában egy idegbeteggel találkozott össze, de becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta tisztázni a félreértést. Persze van, akivel nem lehet mit kezdeni...A mai díjnyertes hülye az…..
pharmanord (törölt) 2010.12.23 11:46:35
@Kósza: Nem tényleg faberakás. Kurva igénytelen és ragasztott.
pharmanord (törölt) 2010.12.23 11:48:27
@horex: Nem. Én pilisi vagyok.
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..
pharmanord (törölt) 2010.12.22 11:46:53
Belsőség Ha törik, ha szakad 2010.12.18 18:15:00
WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok, WRC, Loeb, 1.6-os turbómotorok... az idei rali javarészt pár dolog körül forgott. Sokan tán ezért is fordultak el tőle, hiszen a nagy kavarás és a gyártók fokozatos kivonulása miatt kissé háttérbe szorult maga a verseny. Ez pedig még soha, egyik…..
hogyvolt VV4 - 4X04 2010.12.18 10:05:00
Tanultam az előző estéből, egyedül ülök a tévé elé, még a telefont is kikapcsolom, bubis ási, olajbogyó. Stohl András úgy hiányzott már, mint egy falat kenyér. Az entellektüel szemüveg nem segít, szegény Buci úgy néz ki, mint az egyszeri asztalos, aki a nagyzolási mániában…..
pharmanord (törölt) 2010.12.18 10:26:30
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
pharmanord (törölt) 2010.12.17 10:18:39
Ez nem elemzés, mint ahogy többen írták, ez egy teljesen szubjektív.
Pár baki a posztolótól.
1, A beszavazón a fő bevételi forrás nem az sms-ekből jön hanem a reklámblokkokból. Ezért volt a végén már kettészedve a só. Az egyik része 19:50-20:10ig, a másik 22.25-22.50ig. Ez két reklámblokk egy negyven perces műsorban.

2. Igen az ameriakai big brotherben valóban érdekesebb személyiségü emberek voltak, volt miből válogatni 30szor annyian vannak mint mi, ezt nem kell tovább részleteznem.

3,Szerinted ezek egy jó valóságsó kellékei: "Ahhoz, hogy egy ilyen műsorfolyam igazán jó legyen, olyan szereplőket kell beválogatni, akik akár magukban, egyenként, vagy összezárva, közösen érdekes dolgokat tudnak művelni, KONFLIKTUSHELYZETEKBE kerülnek egymással"

És szerinted ezt kapjuk a vvben ami szerinted nem jó:"éppen ezért egymás baszogatásával és lelkizésnek csúfolt vekengéssel "
"...állandó veszekedésekből, amiket a már említett tétlenség szül"

Nekem meg elég nagy a hasonlóság a kettő között. És döntsd már el hogy akkor kell a konfliktushelyzet vagy nem?!

4,"Értem én, minél több beszavazás van, annál több sms-t küld a jónép, a bevétel meg egyre nő - mindez üzleti célból teljesen érthető"

"aminél unalmasabb dolgot a tévézés történetében nemigen találtak még ki: ketten ülnek egy székben, és várják, hogy a rokonok küldjék az sms-t."

Ilyen az a vadkapitalizmus.

5,
"Vv Alekosz pöszörőjét szárazon leoboázni készülő Vv Szandikát"

Nagyon elvagy tévedve a műsorral kapcsolatban, Szandika a házban, talán éppen Alekoszt utálja a legjobban. Ha nem vagy napi szinten tisztában a dolgokkal én meggondolnám, hogy véleményt nyílvánítsak valamiről. Valószínű hogy láttad az első pár részt hagytad ülepedni magadban és írtál egy ilyen felületes "elemzést", viszont azóta a műsor szépen elrobogott melletted, vagyis az általad képviselt vélemény mellett.

jah ezt majd kifelejtettem:

"Az amerikai Big Brotherben 72 órát sűrítenek össze 42 percbe, ez jóval könnyebb feladat, a műsorok feszesek, van jól követhető ívük, ki lehet hegyezni egy-egy témára őket"

Amennyiben a magyar VV-ben így lenne, akkor most az jelenne meg tőled, hogy mennyire manipulatív, ez így hiszen 3 napból nagyon könnyü olyan jeleneteket válogatni, ami egy ember beskatulyázására könnyedén alkalmas.
Pl Laciról csak rendcsinálós edzős jelenetek lennének Szandikáról meg szájkifestős káromkodós...
A legnagyobb problémáról egy szót nem írtál, nevezetesen az onlájn közvetítés fosságáról, valamint a cenzúráról. Ha korábban esetleg írtál akkor szorri.
Kicsivel több mint egy éve beleállt a görcs a homloklebenyembe: kell egy W126. Nem akármilyen, szigorúan V8-as. Hisz' a napi hatkilométeres városi ingázásra nincs jobb egy (velem együtt) kéttonnás 500-asnál. Állítólag az ADAC is ezt hozta ki egyszer győztesnek a városi tesztjén.…..
Talán az ország legszemtelenebb, legbeszólósabb üzletvezetőjét jelentett föl Edit a Sparnál. Emberünk olyat mondott, ami még a Homár levelesládájában sem mindennapos. Kellemes teázgatás alant: Szeretnék önökkel megosztani egy kis szösszenetet arról, hogy a balatonlellei…..