Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr_Anderson

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
Mr_Anderson 2019.02.21 17:53:26
@Josagos: "minden ember minden trazakcióban győzni akar."

Pontosan! De már egy sima standard beszélgetésben is megvan ez! H az én sztorim jobb legyen, én jobban értek a másik által felhozott témához is!!
És igen a közelkedés is, kivétel nélkül a seggedben van mindenki, borzasztó! Az a baj tényleg, h az egyén szintjén vannak komoly gondok! Egyszerűen lehetetlen már lazítani bárhol is.. A másik meg, hogy lassan már a spar kasszában is elvárják a borravalót!!
Mr_Anderson 2019.02.22 13:10:41
@juletræ: Na ez a másik kedvencem, az "életrevalók", meg az "ügyesek"...
Aki ÜGYES volt, az a 90-es, 2000-es években vállalkozó lett. Ez valójában az ügyeskedő, törvényt áthágó, lumpen réteg volt (tisztelet a kivételnek)! Én a lakóhelyemen három ilyen emberről is tudok. Mind megszedte magát, a szocializmusban viszont segédmunkások voltak és annak is rosszak... Az egyik szerencsére már börtönben van! És igen ezek miatt romlott a Nyugat közbiztonsága!
Ezt annak idején egy nyugat-európai diktátor is megmondta: Európát a Keletről beáramló népek fogják tönkretenni, nincs rosszabb a "keleti ravaszságnál" ...
Mr_Anderson 2019.02.22 13:10:42
@Pöff: én a TATÁ-nál dolgoztam és azonnaliy hatállyal rúgták ki azt a kollegámat, aki nekilátott szakszervezetet szervezni...