Regisztráció Blogot indítok
Adatok
becherke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten a rohasztó meleg rendesen kikezdte a vasutasok életét: két vonat koccant, leszakadt egy áramszedő, és Kelenföldön ki is gyulladt valami. M pedig 5 órát várhatott, mert eközben természetesen semmilyen információt nem mondtak be a szétfőve várakozó utasoknak: A…..
becherke 2012.07.11 17:58:19
@jack o'neill: igen én is a 16:46-sal próbáltam eljutni haza. A férjem a következőhöz jött ki de egy vonattal mentünk. A kalauz tényleg mindent megtett, amire csak lehetősége volt - pedig általában szerencsétleneken csapódik le az utasok hisztije és főleg azoké akik nem napi szinten szívnak.
Az ügyfélszolgálaton dolgozókkal pedig semmi bajom, sokszor fogalmuk sincs mi történik körülöttük és ez nem csak a MÁV-ra vonatkozik. De akkor ne legyen, hanem legyen egy fejes akinek a felelőssége, hogy minden infó 10 percen belül a honlapon fent legyen. És nem is kértem túl sokat.
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
becherke 2012.07.06 18:28:45
@mono-, duo-, und polizei: Nekem az esküvőmön tapsolt vissza az anyakönyvvezető, hogy ha két nevem van mind a kettőt alá kell írnom, mire mondtam, hogy de a másodikat soha életemben nem használtam és még a személyimben sincs aláírva csak az első. De az nem számít - sőt ott is alá kellett volna írnom - itt 2 név szerepeljen. Arra jó volt, hogy a násznép röhöghetett, hogy még a nevem sem tudom rendesem.
Modorosblog A Nyelvzseni I. 2011.04.07 06:00:00
És ez nem a hasonló (=azonos) című, még a 90-es évek derekán a fekete-fehér Amatőr magazinban leközölt kis pikáns történet újragondolása.Idegen nyelvet hibátlan kiejtéssel 2/6/10/14... éves kor fölött már akkor is lehetetlen megtanulni, ha az ember tartósan anyanyelvi…..
becherke 2011.04.07 11:12:09
@Horváth Oszkár: hehe én ezt a "Károlyné"-t kapásból kicsit angolosított Karolinának olvastam. Nem is értettem mi vele a baj :).

Amúgy nekem a francia tanárom mondta, hogy csak Bretagne-ban próbálkozzam a franciával olyan angolosan bírom mondani, míg egy angol kérdezte, hogy tanultam franciául is? Szóval azt hiszem egyiken sem állom meg a helyem - és biztos, hogy bejátszik a jó kis magyar is :)
Persze lehet romantikusan arról ábrándozni, hogy a számítógépes banki adatfeldolgozás saját rendszeren belül sincs képben, vagy hogy az ügyintézők annyira lassúak, hogy hetek alatt sem viszik fel gépre, amit csinálnak, de azért legalábbis gyanús, hogy a bankok sorra többször…..
becherke 2011.02.24 08:28:40
@Főúr1127: Ilyet én is tudok, sőt 1 hónap után sikerült az Allianz-t is helyre tenni. Úgy tűnik mindenki le akar nyúlni valakit.
Modorosblog Így harminc után 2011.02.08 06:00:00
Harminc év, mágikus kor. A valódi felnőttkor kezdete. Emberekké váltunk - nővé, férfivé. Férfiként egyre inkább halántékra fésüljük a hajunkat - és már egy Saab nyűgöz le minket a Ferrari helyett. Harminchárom év: krisztusi kor. A bőrdzseki, a póló, a…..
becherke 2011.02.08 10:48:58
@El Topo (Sgt. Elias): Egyetem alatt terepgyakon hegynek fel- és le nyomtuk a blázt és meg se kottyant. Múltkor x hónap kihagyás után rágyújtottam és 3 slukk után köhögni kezdtem - na ez a vég.
A szünet alatt nem volt poszt, viszont mától ugyanúgy lesz minden hétköznap 8-kor, mint eddig, tehát ha nincs levél, poszt sincs. De egyelőre most van elég.Tisztelt Máv-Start Zrt.! Tisztelt Raáb Donát!Rendszeresen utazom a Más-Start Zrt. vonalain, leginkább azért, mert néha olyan…..
becherke 2011.01.04 14:31:11
@franta: Sehogy. Az ember áll és várja a csodát. Aztán meglátja a vonatot jelző 3 pontot (lámpa) és ha fedezékben volt kimerészkedik, hogy felszálljon. Ez kifejezetten élvezetes jeges eső esetén, mikor aztán kiderül, hogy csak egy tehervonat, ami elhúz és felkavarja a levegőt. Akkor visszahúzódik a fedezékbe - ha van - és reménykedik.
Sziasztok!Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy jó helyen kopogtatok, de gondoltam itt talán választ kapok a kérdésemre.Mint naponta vonatozó utas szoktam olvasni a blogot, hogy ki mint járt a vasúttal. Nekem abból a szempontból eddig szerencsém volt, hogy nem találkoztam kő bunkó…..
becherke 2010.12.14 12:55:33
@Ngelina: Ezzel nincs semmi gond, csak akkor ne is legyen épület. Ha van, akkor viszont legyen funkciója is. Engem sem az zavar igazán, hogy ázom - bár az is - főleg, hogy itt nem csak a -20-ban de bármikor késik, nem 5 percet, de van hogy 1 órát a vonat. Az jobban bosszant, hogy van egy aluljáró, amit nem lehet használni - bár mikor nem kerítéssel zárták le, bárki átmehetett és át is ment, mert biztonságosabb, mint a síneken kavarogni. Engem főleg ez zavar.