Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umbalaumba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
umbalaumba 2010.12.14 11:31:38
Szia,

Először is nagyon jó és érdekes a blogod, örülök, hogy rábukkantam.

Mint itt mindenkeni, én is a segítségedet szeretném kérni. :)

Hamarosan egy "szalonképes" motivációs levélre lesz szükségem. El is készítettem egyet, részleteiben felhasználtam a blog-on található bejegyzések közül is párat. Amit kérni szeretnék, hogy olvasd végig, és véleményezd, hogy:
- mennyire elfogadható,
- sok -e, vagy épp kevés,
- mely bekezdések feleslegesek, és mivel kapcsolatban kéne még többet írni

Előre is nagyon szépen köszönöm!

tehát erről lenne szó:

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretném az internetes honlapjukon meghirdetett XY hivatkozási számú "logistic manager" pozíciójukat megpályázni.

Főiskolai tanulmányaimat az Általános Vállalkozási Főiskolán 2008-ban fejeztem be, Vállalkozásszervező szakon, logisztikai menedzser főszakirányon. Főiskolai éveim során a szakmai tárgyak mellett hallgattam vállalati pszichológiát is, mely nagy segítséget nyújtott ahhoz, hogy a munkatársakkal harmonikus kapcsolatot alakítsak ki. Tanulmányaimnak és érdeklődési körömnek köszönhetően az üzleti élet több területére van rálátásom, akár informatikai, gazdasági vagy logisztikai kérdés legyen az.

Mellékelt önéletrajzomból kitűnik, hogy sokéves logisztikai, és többéves minőségbiztosítási vezetői tapasztalattal rendelkezem. Számomra nem gond 10-15 fős csoport irányítása, és összefogása, az esetleges munkatársi konfliktusok kezelése, szem előtt tartva a minőségi ügyfélkapcsolatot.

2005 óta egy fehérárukat forgalmazó vállalatnál dolgozom, mint minőségbiztosítási vezető. Az itt eltöltött évek alatt fontos láncszemévé váltam a logisztikai és minőségbiztosítási folyamatoknak. Sokrétű sikereket értünk el mind költségcsökkentés, mind készletoptimalizálás, mind pedig a visszáruk számának csökkenése szempontjából.

Angol nyelvet 8 éven keresztül tanultam, 2008-ban tettem le a szakmai anyaggal bővített középfokú nyelvvizsgát. Terveim között szerepel, hogy jövőre megpróbálom lerakni a felsőfokú nyelvvizsgát is.

Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Célom egy olyan stabil munkahelyen, hosszútávon, fiatalos környezetben dolgozni, ahol munkámmal hozzájárulhatok a vállalat sikereihez, ahol gyakorlatban is hasznosíthatom az eddigi tanulmányaimat, illetve angol nyelvismeretemet. Hosszú távú célom, hogy logisztikai vezető pozícióban helyt álljak és jó szakember váljon belőlem.

Amennyiben pályázatom felkeltette érdeklődésüket, a további egyeztetések céljából szívesen állok rendelkezésükre egy személyes megbeszélés alkalmával.

Tisztelettel:
Név
Telefon