Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsemel

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
zsemel 2011.10.07 12:54:59
Nem tartom fairnek, hogy az első rész után elvágják a sorozat torkát, mert éppen nem tetszett annyira, mint egy másik, amiből az illető már látott 84 részt, és amiben cselekménynek volt ideje kibontakozni. Így a "kritika" nem lesz több egyszerű fikázásnál.
Szerintem feleslegesen kötött bele a cikk egy csomó mindenbe, ebből a sorozatból talán még lesz is valami.
Tény, hogy vannak benne hibák, ahogy mindenben, és az is igaz, hogy a két főszerepre lehetett volna találni kevésbé ismert arcokat is, akkor lehet, hogy hitelesebb lenne. De attől még nem sz*r. Ezt a sorozatot nyílván nem programozóknak csinálták, ahogy gondolom, a kórházas film alatt is fogja az összes orvos a fejét.
Itt sokan kárognak, hogy nem (magyar) valósághű, ugyanakkor meg az is baj, hogy nem hasonlít a külföldi sorikhoz. No, most akkor melyik legyen?
Nem kell csak azért belekötni valamibe, mert magyar, és mert próbálkozik.
Ez a sori - minden gyengeségével- szerintem verni fogja a többi szart az elmúlt 5 évben, ugyanakkor az is tény, hogy tényleg nincsen magasan a mérce.
A kitöréshez nem biztos, hogy elég lesz, de mivel a két kereskedelmi csatorna konkrétan nézhetetlen (és nálunk nincs is több), hamarabb ülök le az m1 elé, vagy egyáltalán be sem kapcsolom a TV-t.
Szerintem nem rossz próbálkozás, én kiváncsi vagyok a következő részre, és majd akkor döntöm el, hogy pocsék-e vagy sem, ha már láttam belőle legalább 3 részt.