Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.W.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap szétszakad a fejem. Én már annyira frontérzékeny vagyok, hogy már Sandyt is éreztem, nem mintha nem lett volna bőven elég, ami itthon volt. Nulla, meg két fok?? Tizenötről egy nap alatt? Fölhőkkel? Észen vagy? Felül kezdi, majd a napi stressz meg a képernyőzés…..
budapest 83,6 2012.07.08 15:41:00
Egy jó darabig meg sem mértem magam, mert nagyon féltem, hogy semmit nem fogytam. A kontúrokkal van a baj, meg azzal, hogy minden nap látom magam. Ha legalább az egyiknél elérhető lenne egy jelentősebb változás, az nem lenne baj. Ha számít valamit, akkor én az elsőt választanám.…..
J.W. 2012.07.09 14:41:30
Na most pontosan ertem mirol beszelsz. En ket evvel idosebb vagyok mint te es 12 kiloval tobb, szoval regebben kuzdok a problemaval es tobbet kellene leadnom.:) Kb. fel eve ugytunik fenntarthato palyara allitottam magat a modszert. Korabban mindig olyan vehemenciaval futottam vagy edzettem, ami 3-4 honap alatt kifujt, mert tul sok volt a befektetett energia az eredmenyhez kepest. Most visszafogottabban mozgok, annyit amit nem erzek tul nagy lemondasnak(idoben), es fogyastol fuggetlenul is fent szeretnem tartani. Nem dietazom, csak esszel eszem. Nem fogyok rohamosan, de a kituzott cel ~80kg akar tobb ev alatt. Es az, hogy a viszonylag egeszseges eletmod, meg a viszonylag hiheto ha'jmennyiseg(marmint ha majd 80kg leszek) miatt tovabb eljek 10-20 evvel:)
Jo reg ota nem eltem at azt a majkremes forgacslapos erzest se, ugyanakkor tartozkodom attol is amit irtal hogy faj ha televagyok, de megis ehesnek erzem magam.
Ja, es a merleg. A napi meregetes oda vezetett nalam regebben, hogy feladtam az egeszet, mert a merleg nem honoralta azt a rengeteg befektetett energiat.. Mostanaban kb. hetente 1x megmerem magam, es nem kesergek akkor se ha egy teljes hetig nem tortent valtozas. (mindig tortenik, 80 felett +-masfel kg meg napon belul is elofordul, szoval ne stresszeld magad a tizedesekkel)
Es vegul a jo zabalas.
Mivel 1-2 eve konkretan gorcsol a hasam ha nagyon telezabalom magam, ezert az elmult fel evben szepen fejben modositottam a 'megtelt' erzeshez tartozo kajamennyiseget ugy a 2/3-ara(nem volt egyszeru, de tulvagyok rajta). Viszont eszem barmit, akar jokat is.:)

Ez az egesz amit irtam, siman lehet hogy kicsitsem hasznos neked, merugye ahany ember, annyifelekepp mukodo szervezet. De mivel kiserteties hasonlosagot erzek az en regebbi kinlodasom es a te mostanid kozt, gondoltam hatha..
harminc Hiszti, hiszti, hiszti 2011.03.26 13:07:00
Nagyon szépen kérek minden további ismeretlen embert, hogy amennyiben Samsung Galaxy S típusú telefonkészülékük van, ne ismerkedjenek meg velem. Ha akkora galaxisuk van, akkor van benne hely kikerülni engem, én ezt már nem bírom. Hiszti van. Családomra kurvára jellemző módon a pénz…..
J.W. 2011.03.31 09:49:48
@J.W.: Helyesen igy hangzik: ..jobb _a_ mostani telefonod.. :)
J.W. 2011.03.31 09:48:05
@30: Nyilvan sok mulik azon, hogy mire hasznalod. Ha fenykepezni vagy filmet nezni, akkor jobb mostani telefonod, mint a spica. Minden masban..haaat..;)
harminc Telekinézis nélkül 2011.01.18 19:06:00
Velem is megesett, eddig csak meséltek róla, hogy van ilyen, de ha a saját szemeddel látod, akkor az valami egészen más, egy döbbenetes felfedezés: a férfiak kapcsolatuk felbomlásakor, illetve ha hirtelen egyedül találják magukat egy lakásban, drámai hirtelenséggel elveszítik azt a…..
J.W. 2011.01.20 15:04:07
@fck: Csatlakozom rozoga69-hez: 40 fok, szinfogokendo, 1 ora alatti program, es minden mehet egybe. Ez persze pasivelemeny, a csajom szerint _teljesen_ mas szine van a fehereknek az en (regi) modszeremmel, mintha kulon vannak mosva. Szerintem tokegyformak. ;>