Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paulette

145 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A férj hazajön a munkából és most a mese kedvéért tegyük fel hogy nem számít, hogy alig keres valamit és azért a szánalmas semmiért is kizsigerelik. Szóval belép az ajtón a Férfi. Asszonya van, otthon várja. Főtt étel a tűzhelyen, lefőtt kávé az ibrikben, desszert a…..
Ha egyedül vagyok, bezárkózom. Itthon a házba, munkahelyen az irodába. Imádok egyedül lenni. De közben pedig olyan érzésem van hogy figyel valaki. Már megtanultam önfeledten viselkedni ha egyedül vagyok, nem pedig görcsölni és moderálni magam, mert ki tudja ki leskelődik. Először…..
Tisztelt Olvasók! Tudom, utálja mindenki a postát. Mint én volt dolgozó én is. Nem szeretitek ha biztosítást meg egyéb dolgokat kínálgatnak nektek hát akkor nem vagytok egyedül. Én is utáltam kínálgatni. De ez a kötelező elvárás, és amennyiben nem teszem és észreveszi…..
Paulette 2015.06.17 10:06:41
@sara: Megjegyezném, hogy egy hasonló méretű/elhelyezkedésű bankfiók terve hetede egy nagyobb postahivatalénak pl folyószámlából. Azé a mélyen tisztelt banké akinek a számláját értékesítjük :D És akkor ha már teljesíthetetlen egy terv akkor már igenis lehet hőzöngeni, mert attól függ a dolgozó állása. !!! Pisztolyt meg mégsem foghatunk az ügyfél fejéhez hogy márpedig itt most a csekkecske mellett egy folyószámla is lesz kéremszépen...
Naiv ügyfél szinte bármit megvehetett volna a Baross téri Postán, de pont a csomagfeladáshoz használható doboz volt hiánycikk: Tisztelt Magyar Posta! [Zsíros B. Ödön] vagyok. Szerettem volna Önöktől a mai munkanapom végén csomagolóanyagot, S méretű kartondobozt vásárolni a…..
Paulette 2014.01.15 19:01:36
@Rosszindulatú Vászka: Életem! Az egyetlen állami cégről beszélsz ami profitot termel. Eltartja magát és teszi állambácsi zsebébe a lóvét. Egyébként meg állj már a 30.000 postás elé az ötleteddel légyszi....
Paulette 2014.01.15 19:09:53
@atpijkamo: Drága a posta? :) Országon belül 145 Ft-ért egy elsőbbségi levél? Debrecenbe a nincsnetnagyinak levinnem az olyan sokra tartott képeslapot- üdvözletet 10 000 Ft lenne :) De még Pesten is 350 egy buszjegy!!! Ezt a drága a posta dolgot sosem értettem :)
Paulette 2014.01.15 19:14:12
@atpijkamo: A piacnyitás megtörtént. A Feibra aki konkurencia szeretne lenni, mit mondott? Na mit? Nem tud megfelelni a törvényi elvárásoknak már ami a minőségpolitikát illeti. De lehet szaladni nyugodtan a konkurenciához majdan, képzelem milyen minőségben kívántak volna szolgáltatni ha a jelenleg működő postákon tapasztalt túl magas nekik :D
Magam vagyok az élet A Dunánál 2013.10.24 18:23:22
Mossa ki a víz a mérget a véremből Jeges szemcseágyon vonagló könnyfészek ez a napsütötte szélcibálta délután   --Van úgy hogy nem elég. Az ember tartsa meg amit ígér. Nem csak akkor beszélünk ha hazudni vágyunk úgy hiszem. Tudom. Akkor is ha nem…..
Sütött egyszer a nap és talpam alatt bandukolt a tér, álmok kúsztak fel a kastélykert mohás kövén. Nem voltam tán ott, dirib- darab vagyok.   Vért hányok ha nem látja senki, gondolataim előrébb járnak nálam egy hajszál ott maradt a földön, ültömben elvette a…..
A vihar sikongat, minden élőbe s a földalatti holtba is belemar hogy csak duzzog vagy élvezi, nem tudni, egy kidöntött fa kérge alá karcolja hogy minek mikor én nem nézem meg? ezt a tusát is én nyerem, mint mindig Szilajabbul haragszom és kitartóbban szűkölök, erőm nem hanyatlik…..
Magam vagyok az élet Tűréshatár 2013.06.01 13:21:27
Némely napok oly ragadósan koszosak. A tárgyak, az emberek, a szavak, és én magam is. Minden gondolat öreg és fáradt. Egyik másik botot szorongat aszott kezei közt, mintha haladni remélne. Ezekhez az időkhöz jobban láncolnak érzékeim.  Nincs tisztelet az érintésben, álom…..
Mézillatú felhőágyban is fájhat az álom Méhcsípte piros gyulladás a tudaton. Ébressz fel, Harcosom! A feszülést mind szenvedélyednek adom.   Mezítláb is kifordulhat a boka, törik a csont a síkos fűszál alatt Fogd be a fülem, ha a tükörteremben sikítanak a …..
Magam vagyok az élet Fészkem 2013.05.09 20:02:36
Van egy hely a szívem közepén Olykor dohos, sötét, mocskos pince Olykor sehonnan induló szilaj folyam Olykor habos felhőkre épült piciny házikó Vagy csak egy fa, melynek ágait hinta s hintázó terhelik Volt már színház, előadások előtti megilletődött csöndbe…..
Magam vagyok az élet Befolyás 2013.05.08 19:03:13
Minden ölelésünkben ott a napfény a csintalan tündérek derűs kacaja  a régen kinőtt álmok színes impressziója Minden perce-ereje maga a megérkezés Minden simogatásunk gyengéd ígéret Gúnyneve a távolságnak a kiszoruló térnek A nárciszok csilingelve táncolnak a…..
Magam vagyok az élet Hajlások 2013.05.08 18:36:41
Fényesre csiszolt vonásaimtól megkérdezte kora este öreg barátom, a Bánat, hogy Te ki vagy? - Férfi, társszerzet, jóbarát, rugó és biztonsági kötél.  - Nem, nem úgy értem- morogta.  Nem ért Ő semmit. Savanykás szagú, irigy, árva legény. Koravén. Hozzám…..
Magam vagyok az élet Árnyak 2013.05.02 21:05:08
Mint most is, előfordul, hogy túl nagy vagyok szemtelenül sok helyet foglalok a jelenből. Minden lélegzetemmel mérgezem a többi lélegzőt. Szélvihar türelmetlen haragom, minden bántó porszem a szemembe, számba szalad. A lendület ébresztett egypár reggelen, bizsergető belső…..
Magam vagyok az élet Szilánkok 2013.04.14 18:50:48
Szóljatok a lidérces álmoknak, hogy mostantól kushadjanak ablakom alatt Szóljatok a vörös szőrű farkasoknak, hogy oszoljanak a kérges erdő árnyai alól Szóljatok a rémületnek, hogy felöltője levetnivaló, szűkös, szakadt …..   Üde, friss vér melegíti…..
Magam vagyok az élet Ötvözet 2013.04.14 13:07:38
Közös szavak, közös sóhajok, közös haragok. Indulatunk semmi más, csupán őszinte beavatottság. Néha túlzásba vitt tekintet vagyunk,   Távolságaink a korlátok, melyek itt tartanak A földből etetnek, a földbe temetnek, Szellőűzte, zizegő falevél hiányunk, Aláhull,…..
Magam vagyok az élet Abiogenezis 2013.04.14 13:03:02
Fény járja át a dohos szobákat, felcsókolja a földről a tegnap odahányt keserveket Virágot ültetek a cementlap repedéseibe, gyenge hajtás feszíti a tavaszt Csipkefüggöny légy, hímzett apró terítő, kancsónyi kútvíz, hűs, puha erő ..
Magam vagyok az élet Április 11 2013.04.11 20:43:33
EGGYÉÖLELŐDÉS VÁGYA Hiába gyúl ki nagy szemedbe máglya,Csókos kin ajkamat hiába rágjaS ölelni vágyás: többet akarok. Husodba forróság lohol lihegve,Ruhád letépve szállna mély egekbeS aztán? mi van még? - Többet akarok! Mint csecsemő, kit gonosz, céda anyjaKemencére…..
Megtanultam hogy hallgassak a szívemre. Hogy az csak a valóságos, amit érzek. Hogy az az alapkő, a kiindulópont, a körforgás, a hajtóerő, a menedék. A gondolatok csak születésük pillanatában tiszták és őszinték. Azokat befolyásolja a környezet, az emberek, a körülmények, a…..
Magam vagyok az élet Pária 2013.03.03 16:09:10
nem félsz, hogy lecsókolom szívedről a napfény illatát? nem félsz, hogy nem vagy képes megfékezni  engem? nem félsz, hogy míg férfiasságod markolom, egész lényeged a tenyerembe simítom? nem félsz, hogy szeszélyem ellenszegül szándékodnak? nem félsz, hogy kifosztalak,…..
Magam vagyok az élet Ütlegek 2013.02.27 20:32:48
Titokban csúnyákat gondoltok egymásról? Pusmogjátok a mocskos kis rágalmakat Mindegy kinek, aki meghallgat Aki mocskos maga is   Más szennyese alá rejtitek a tiéteket? Mintha akkor kevésbé bűzlene saját gyalázatotok De csak nő és fertőz a keserű szenny Kiüríthetetlen…..
Magam vagyok az élet szitakötő 2013.02.14 18:47:58
Széllel táncol bájos keringőt, libben tova a szerelmes szabadság felé. Csupa kellemmel csókolja a levegőt. Szitakötőm! Illesd álmom egyszer efélén! ..
Kérned sem kellett. Csak jelen lenned. Megnézted, megszorítottad, elvetted. Légüres térben lebegtetem szív nélküli csonkolt testem. Pihen a vágy, pihen a feszülés, pihen a zokogó hiábavalóság.   Tartsd meg, tenyeredhez simul, tökéletes ölelés ez. Minden fájdalmam,…..
Szerelem? Most komolyan ne már??? Nem hiszem el, ez létezhetetlen velem nem, én nem , most nem, ami azt illeti soha sem. Ennyi erővel bele is lőhetném magam a Dunába. Miért én? Megváltoztam, képtelenné lettem ez jó volt. A rézfaszú bagoly bassza meg az összes frigid picsa…..
Magam vagyok az élet Elég! 2012.04.02 19:25:00
 Összeroskadt bennem a világTúl nagy volt a teherS én elfelejtettem, hogy törékenyillúzió vagyok, s hogy nemvigyáz rám senki.  Új képeket fest a köd. Földön heverő egyszerűség, Könnyelmű hit.  Most jó itt.Csak a következő lélegzet számítCsak az…..
Paulette 2013.01.20 07:48:50
@ennmary: Köszönöm ennmary! Ha nem is szépek, de őszinték és igaziak! ölellek: paulette