Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis Tit

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Tanyavilág Hegesztjük! 2011.02.03 11:05:00
Sziasztok!Észrevettük, hogy egyes farmok néhány napos időutazáson mentek át, javítjuk a hibát.Ha hibát jeleztek felénk ezzel a jelenséggel kapcsolatban, akkor az nagyon sokat segít. De csak akkor, ha a következőképpen teszitek:1. A játék felületén jelentsétek, ne itt kommentben.…..
Tanyavilág Visszaállítás 2011.02.03 18:00:18
Mégegyszer elnézést kérünk a ma reggeli gubanc miatt.Köszönjük az iwiw-es applikáción keresztül elküldött korrekt hibajelentéseket, sikerült végére járni a dolgoknak.A tanyákban keletkezett hibát csak úgy tudjuk kijavítani, hogy időben visszapörgetjük a tanyákat 1 nappal.…..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..