Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucienne

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OurFashion Tesztelőket keresünk! 2011.10.26 16:09:00
Amikor a Facebookon megkérdeztük tőletek, hogy lenne-e kedvetek kipróbálni egy-egy sminkcuccot, és a blogra pár soros tesztet írni róla, akkor rengetegen jelentkeztetek, úgyhogy itt is az első lehetőség, annyi különbséggel, hogy arcápolási termékeket fogunk kiosztani egy…..
OurFashion Rúzs egy ötévesen 2011.09.10 08:54:00
Suri Cruise pink kalapban és skarlátvörös rúzsban ugrándozott a minap New York utcáin, mire a bulvársajtó ismét szétkürtölte, hogy Katie Holmes milyen 'érdekes' nevelési elveket vall, hogy ezt hagyja. Ezzel szemben szerintem mindannyian emlékszünk arra, amikor hasonló idős…..
Már nagyon régen, talán május elején jártunk a Swarovski termékbemutató rendezvényén a Boscolo Residence egyik lakosztályában. A kontinentális marketingigazgató, egy merőben bájos hölgy nagyon lelkesen mutogatta nekünk a Hello Kitty-s termékeket. Egy újságíró kolléga meg is…..
Elle Fanning virágmintás, rövidnadrágos D&G overallban és minimális sminket viselve jelent meg. Szép és olyan friss az egész összeállítása- de nem biztos, hogy egy díjátadóra való a szett, inkább egy nyári fesztiválra képzelném el.Kristen Stewart biztosítótűkkel…..
A tinisztár Someday néven női (!) parfümöt dobott a piacra, amit egy elképesztően fura reklámfilmmel toldott meg: értem én a marketingesek gondolkodását, hogy ha már ilyen népszerű a fiú a tinilányok körében, akkor őket kell megcélozni, de nekem akkor is erőlködésnek tűnik a…..
Én elég konzervatív vagyok ékszerek terén. A leghivalkodóbb méretű fülbevalóm egy chips fazonú darab a USE-tól. A márka nagy kerek ékszerét még bevállaltam de az utána következő hosszú fazonút már nem. Úgy tűnik azonban, hogy következő télen a túlzó darabok lesznek a…..
Engem egy fej jégsalátára! Ha pedig valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy magaáénak tudja ezt a leírás szerint 'savzöld' Maison Martin Margiela pólót, az megvásárolhatja a Yooxon 195 fontért. Akár neonpink színben is. Borzongató.Kép: FashionPolice..
Van, akit vulkanikus maradványokra, engem pedig arra emlékeztet, mintha egy csapat régész által feltárt területen találták volna meg letűnt civilizációk viseleteként. Az igazság persze ettől távol van: a lent látható különleges darabokat Eily O'Connell ír tervező készítette.…..
lucienne 2011.03.04 09:06:48
Első számú előítélet a hosszú szoknyával kapcsolatban: Csak a magas lányoknak áll jól. Második: csak a jézusszandálos, szövött tarisznyás, alter lányok szaladgálnak benne. Egyik sem igaz, csak meg kell találni a megfelelő fazont, szint, mintát, anyagot. Én magam sem vagyok…..
OurFashion A Galliano botrány 2011.03.01 13:35:00
Mi történt eddig? 1. John Gallianot letartóztatták a múlt héten, miután antiszemita megjegyzéseket tett egy párra és állítólag meg is támadta őket egy párizsi szórakozóhelyen. A Dior divatház nem tolerál semmiféle antiszemita és rasszista viselkedést, így azonnal elkezdődtek…..
OurFashion 3 2011.02.25 14:19:00
Pontosan 3 éve született meg az OurFashion blog, és vele együtt az első bejegyzés. Azóta rengeteg minden történt a bloggal (dizájnt váltottunk, levelekre válaszoltunk, kaptunk kritikát, dícséretet és közben rendületlenül írtunk) és persze velünk is.Érzelgős számvetés…..
Azt hiszitek, viccelek, de nem. Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvivője kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkája során népszerűsítse a magyar tervezőket. Örömmel vettük észre, hogy elsőként a magyar női közszereplők közül végre valaki kezd a magyar divattervezők…..
Oké, tudom, hogy nem klasszikus divatblog téma, de mindenképpen meg akartam veletek osztani pár képet az Intervention-Ware étkészleteről, amelyek a funkciójukon túl hatásos üzenettel próbálják a diétázókat kevesebb evésre rávenni.Ötletes.Képek: Kingdom of Style..
Style & Budapest Otto, 23 2010.01.16 12:01:00
Otto megjelenése nagyon hasonlít azokra az érdekes-fura arcokra, akik a http://thesartorialist.blogspot.com/ -n láthatók. Mint egy festő a 19. századból...Fotó: Szeberényi Adrián (www.pasti.hu) sapka: ajándéksál: Marokkóbólzakó: turibólkesztyű: nagyitólnadrág, cipő,…..
Ül az ember lánya a sezlonon, olvasgatja a New York vagy a Los Angeles Times divatoldalait minden áldott nap, aztán eszébe jut a kérdés: mit csináljak velük? Sajnálná kidobni őket, de azért ez nem a Vogue, amit időrendben és ország szerint kategorizál a polcokon.A…..
Végre-végre-végre, itt vannak a képek Lady Gaga Vogue címlapjáról! Úgy látszik, valahol én is kis szörnyeteg vagyok, hogy ennyire lelkesen vártam a képeket a márciusi címlapról, aztán meglátva azokat mélységesen csalódtam. Persze nyilván az elvárásaimmal volt a probléma,…..
lucienne 2011.02.10 14:46:53
Már rég kérdeztük a véleményeteket. Most, hogy kezd sütni a nap és jön végre-végre a tavasz, előtérbe kerül a kedvenc kiegészítőnk a napszemüveg. De vajon behódoltok a legújabb és "legvadabb" trendeknek? Egyszóval vesztek idén cicaszemű napszemüveget? És ha igen,…..
OurFashion Minden lány álma 2011.02.02 22:36:00
Tegye fel a kezét, aki szerint csak helypazarlás egy jól megtermett, ruhákkal teli gardrób. Hmm, egy kacsót sem látok a magasban! Biztos, hogy mindenki féllakásnyi csodás birodalmat akar magának? Nem irodát vagy barkács szobát esetleg mosókonyhát? Örülök, hogy így egyetértünk,…..
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
lucienne 2011.01.31 22:38:41
Drew Barrymoore a lenti képen látható narancssárga Jil Sander zsákruhában jelent meg egy partin (konkrétan a CoverGirl 50. évfordulóját ünneplő rendezvényen). A kollekciót az összes kritikus imádta és ajnározta, de eddig kevés híresség merte felvenni a nem túl…..
Szóltam előre: jön a díjátadószezon. Tegnap este el is indult a dömping a People's Choice Awards-szal. Természetesen minden úgy zajlott, ahogy ez már szokás: gyönyőrű ruhákban, cipőkben és tökéletes sminkben vonultak a sztárok, akik többségükben inkább a fiatalabb…..
Ugrándozhatnak örömükben a pacifisták, ugyanis a Bullet Girl Jewellery a gyilkolásnál sokkal jobb módszert talált a töltények felhasználására: ékszereket készítenek belőlük. Az aranyozott vagy ezüstözött töltényekből és hüvelyekből teljesen egyedi és…..