Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prof. Dr. Lencsés István

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kíváncsi lettem volna Fénylő Csillagunk arcára, mikor szembe jött saját magának, és belehajolt egy jelképes kussolj, köcsög! - nyaklevesbe. Hiába no, mikor két ekkora szellem találkozik annak bizony hajhúzás és diplomáciai cicaharc a vége. A román kormánytól kétséget…..
Túl sok a diplomás? Túl kevés a fóka? Az Európai Unió támogatja a mobilitást és a diplomások számának emelését, a legtöbb tagállam sokkal többet fektet a felsőoktatásba, mint mi. Magyarország is hasonló kötelezettségeket vállalt, a mostani intézkedések viszont mintha ezzel…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.23 06:16:31
static.168ora.hu/db/0A/17/foci-orban-viktor-fifdesz-d00018A174186e32bfa2f.jpg

Elhízott a miniszterelnök a CBA és Spar koszton. Szánalmas, nem?
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.22 14:11:30
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Elképesztő!

Szerencsére Zuglóban egy képviselő van, aki a kerület lakóit és a törvényt képviseli. Hol a többi?
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.22 14:14:29
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Állítólag Lázár János nem kérte fel dr. Papcsák Ferencet az október 24-én okozott gyilkos balesetével kapcsolatban.

Hát igen!
Az év vége  stílusváltást hozott az oktatásirányításban. A kormány immár nemcsak kihirdet, hanem tárgyal is. Ehhez kellett az, hogy a hallgatók tiltakozása komoly politikai tényezővé váljék. Először szerveződött olyan társadalmi mozgalom, amely a közvélemény teljes…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.22 09:47:55
@Vu, de ja vu: Szerintem írásod nem nekem szántad.
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.22 09:50:16
@NA YA!:szerintem is. @Vu, de ja vu:

Ezt az embert meg nem értem, ugyanazt képviselem, mint ő, erre meg kéznyalónak nevez. Ki érti ezt a világot?
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.22 09:56:09
@szabadmagyarnép:

Szerintem ez a NAV és a titkosszolgálatoknak köszönhető. Nem Balog érdeme volt!

Hiba van mindenhol, a HÖOK sem hibátlan. Így járt a diákság!
Az elmúlt héten a többször foglalkoztunk a nyugdíj témakörével. Timár Gábor a 13. havi nyugdíj ötletének felmerülése után írt a gondolat társadalom-romboló hatásáról, a következő cikkben pedig én szorgalmaztam a nyugdíjak csökkentését. 13. havi nyugdíj, avagy a…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.21 10:16:52
@barata: A kötelező magánnyugdíjpénztár azért csak jó volt szerintem.

Jól gazdálkodtak a megmaradt magánnyugdíj-pénztári tagok befektetéseivel tavaly a kasszák – írja a Világgazdaság. A pénztárak honlapján és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) internetes oldalán lévő friss adatok alapján a lap azt írja: 2012-ben egyetlen olyan nyugdíjpénztári alap sem volt, amelynek a hozama negatív lett volna, sőt az eddigi inflációs adatok alapján az is valószínűsíthető, hogy egyetlen alapot leszámítva minden magánnyugdíj-pénztári portfólió szép reálhozamot produkált.

3000 milliárdot elloptak és ez már lehetne most ugye 4000 milliárd is.
Valami már megint félresiklott a kormányzati kommunikációban - elfelejtettek szólni Orbán Viktornak, hogy nem kellene nagy hévvel és teljes magabiztossággal eleve vesztesnek tűnő dolog mellett kiállnia. De az is lehet, hogy nem elfelejtettek, hanem nem mertek. Mert ugye a rossz hír…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.20 11:27:27
@dr kíváncsivagyok:
@ob.szerver:

"Nem fér bele a tervekbe a szerencsétlenkedés, de szerencsére ez a veszély nem is fenyeget. A tervek szerint haladunk ebben a kérdésben is. A megfelelő időpontban, a törvényben előírt időpontban megvalósul a befektetés és a bevétel is beérkezik majd". (Orbán Viktor, 2013. január 18.)

Egy a lényeg, a kenőpénz! (baksis, jutalék =20%)

10 milliárdnál =
20 milliárdnál =
30 milliárdnál =
40 milliárdnál =

Inkább legyen egy másik sikeres, mert nem jött össze a 20%!

Érti ezt valaki?
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.20 11:36:38
@Dövan:

Szerintem:

A Közgép a második fordulóra elfogadható pályázattal nyerni fog!
Lázár János a Munkástanácsok örömére nekiment a svájci bankoknak az adókerülő betétek ügyében. Svájc válasza az ultimátumszerűen kért együttműködésre: nem.  (A szakértők is úgy látják, hogy nemigen vagy inkább nem.) Aligha volt kérdéses, hogy a felelet valami…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.20 07:20:09
Kedves Atlatszo.hu!

Olvasói tábora nagyon kíváncsi, miként rendeződött annak a gépjárműnek sorsa (keletkezett kár, javítási költség), melyben Lázár János utazott 2012. október 24-én a reggeli órákban, majd halálos közúti balesetet okozott. Szeretnénk megismerni a rendőrségi jegyzőkönyvet, biztosító által kifizetett összeget, vagy a nem kifizetett összeget is. Történt-e felelőségrevonás a jogtalan használat miatt? (Ilyen is volt!)
www.v7magazin.com/search/label/L%C3%A1z%C3%A1r

> A Magyar Narancs értesülései szerint a szabályos ügymenettel ellentétesen, kérvény nélkül tartotta magánál, a Lázár János vezette , Miniszterelnökség azt a kisbuszt, amelynek utasaként az államtitkár szerdán halálos baleset részese volt.
>
> „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (a KEF) augusztus 15-én adta oda a gépjárművet a Miniszterelnökségnek, – közölte Gyöngyösi Zoltán, a KEF főigazgatója. Ez a szervezet látja el gépkocsikkal a kormányhivatalokat.
> Az augusztusi dátumnak azért van jelentősége, mert Lázár János azért utazott ezzel a Volkswagen Multi van kisbusszal Hódmezővásárhelyről a fővárosba, mert szolgálati Audi- ját éppen téli felkészítésre vitték.
> A narancs.hu viszont úgy értesült, hogy a kisbuszt a Miniszterelnökség a kikérés óta nem adta vissza a KEF-nek, és augusztus közepe óta folyamatosan használta.

A baleset óta holnapig (hétfő) eltelt napok száma 89, tehát amennyiben hétfőn lenne adatigénylés az a 90. napon érkezne meg a Lázár titkárságára, feltételezhetően a rendőrség lezárta már Lázár ügyét.

A rendőrségi adatok szerint a Lázár János államtitkárt szállító mikrobusz a közlekedési szabályoknak megfelelően haladt szerda reggel, a karambol előtt az M5-ös autópályán elé sodródott a személyautó, amely előzőleg többször is letért az útról. A balesetben az autót vezető 36 éves nő meghalt, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és a mikrobusz sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett.

MIÉRT TITKOLJÁK LÁZÁR BALESETÉT?
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.20 08:12:08
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.20 09:55:09
@wmіkі: Lázár balesete nem ennyire egyszerű!

Miért nem közlik: Lázár PÁV 1-ese nem volt hibás!

Miért nem közlik: A biztosító jogtalan használat ismeretében kifizette a kárt Lázárnak és a halálos balesetet szenvedő asszony családjának.

Valaki hibázott!

Melyik biztosító nagylelkű? Két biztosító lehet egy időben nagylelkű?
Lehet azon merengeni, hogy van-e értelme a svájci betétesek adataiért sorba állni Zürichben vagy sincs, vagy azon, hogy egyáltalán hogy képzelik a Svájcba menekített vagyonok forrásadóztatását. Az egészen csak röhögnék egyet, s azt a videót meg tuti megnézném a jutubon, ahol a…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.17 12:29:24
@Szárnyathy Géza: Pontosan, de 10 millió magyart minusz Fidesz nem lehet potenciális bűnöző. Pont a maffia akar törvénytelenül adatokhoz jutni.
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.17 12:39:18
@peetmaster:

Értelek, de az adócsalókat itthon kellene elkapni, nem?

Gondolj bele, hogy azért ezek nagyon lopnak (törvényt hoznak lopásra).

Itt van a gázoló Lázár, semmi nyilatkozat a balesettel kapcsolatban. Fiának van számlája Svájcban, vajon milyen forrásból keletkezett? Gyerekszínész, vagy mi?
A szlovák államfőnek is köze lehet egy vadász halálához? A sajtó faggat, Gasparovic kabinetje pedig napról-napra különböző alibikkel rukkol elő. Eddig egyik sem ült. Minden egy blogbejegyzéssel kezdődött. A cikkben a szerző Michal Bobák, egykori vadászati referens 2009-es…..
Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.09 14:29:09
@Fabius: @FIDES AGITÁTOR:

Cacic, Rezesová, Lázár

Mennyi gyilkos, nem késeltek!
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.09 14:35:58
@Ándi bácsi: Nem mindegy, hogy a rácsok mögött, vagy rácsokkal körülvéve.
Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a…..
Prof. Dr. Lencsés István 2013.01.03 16:23:11
@FIDES AGITÁTOR:

Kedves Agitátor!

Havas Henrik gondolom egy tégla volt, ugyanúgy, mint Rogán Antal.

Havas Henrik mondja az okos Tóninak, hogy gyermekkorában járt arrafelé vonattal, mármint Rogán Antalék felé.

Szakonyfaluba nem jár vonat.
A Határőrség csak beszervezett személyektől vásárolt kutyát, ha vásárolt, amit nem nagyon hiszek.

Rogán Antal még egy kéjes álom sem volt apja zacskójában, amikor központilag szervezték a határőr kutyák képzését.

Először Dunakeszin a határőrség a kutyakiképző központját építették fel, amely 1951-ben kezdte meg működését.
A:    Sohasem volt párttag. Ez persze nem igaz, de olyan határozottan mondja magáról, hogy még el is hiszi. 1988-ban lépett be az MDF-be. Ez sem igaz. 1989 novemberében egy barátja, későbbi miniszter, Antall József egykori óvodatársa vitte el valahová, teljesen lényegtelen,…..
Egyszer jó volna karácsony előtt szeretni a Jézust. Ha már arról van szó ugye, hogy megszületett. Egyszer jó volna, ha nem zúdulna már ránk folyton a pártpolitika, mely esküdt ellensége lett a nyugalomnak. Még karácsony előtt, december 23-án is. Hiába dobjuk el messzire…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.29 20:07:03
@madandcrazybird:

35,200 NOK ( 6079 USD ) az átlag fizetés, nos Magyarországon ki tiltakozna, melyik szülő, ne tudná fizetni a tandíjat, ha ilyen átlagos fizetése lenne. Nálunk csak Orbánnak és seggnyalóinak van ilyen fizetése.

1 400 000

Havonta fizetnék szívesen 1 000 000-ot, csak tanuljon a gyerek.
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.29 22:08:01
@Mitzimackó: Mit lopnék Moldovától?
Az örömhír: talán még sose volt Viktor ekkora szarban. A brüsszeli sajtótájékoztatóján előadott, kényszeredett hebegés-habogásba csomagolt hazudozás már egyértelműsítette, hogy nagy meglepetésként érte a diákok tökös kiállása. A nemzeti kusslegyen rendszerében…..
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 17:55:30
@FIDES AGITÁTOR:

Mondhatni szép csapat! hvg.hu/kultura/20110428_harminc_napos_radio_indul

Gondolom a Gyógyfürdők előbb utóbb Manninger tulajdonába mennek át!

Manninger 2010. októberében ismét megválasztották a Zala Megyei Közgyűlés elnökének, így ezt a funkcióját 2006 óta látja el.

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe, ennyire becstelenek:
atlatszo.hu/2012/08/09/a-furdok-ejszakaja-es-a-haverok/
m.168ora.hu/itthon/csaladban-marad-jol-jart-a-gazdasagi-igazgato-fianak-cege-89042.html?print=1
""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük. Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 16:29:37
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én még ilyen gyülekezetet nem is láttam. Tetszett, amikor az öreglány azt mondja a fiatalnak, előbb tegyen le valamit az asztalra és akkor.......

Ez olyan, mintha az orvos mondaná előbb gyógyuljon meg és utána jöjjön el hozzám.
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 16:45:02
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ügyes vagy!

Na, de hát van ám itt tulajdonos is.

Az egyik közülük:

Az Ötkert Kft. egyik tulajdonosa Manninger Jenő fia, Manninger Máté a 4 BRO HUNGARY Korlátolt Felelősségű Társaságon (1118 Budapest, Ménesi út 6.) keresztül.

Manninger Máté (an.: Darida Erzsébet)
1039 Budapest, Szabadka u 4.
Adóazonosító jel: 8423292193
A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Jogviszony kezdete: 2010/04/13
Bejegyzés kelte: 2010/04/27 Közzétéve: 2010/05/13
Hatályos: 2010/04/27 ...

Manninger Máté, az apuka Manninger Jenő fideszes képviselő (2010. októberében ismét megválasztottak a Zala Megyei Közgyűlés elnökének, így ezt a funkciómat 2006 óta látom el.)
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 16:47:16
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Fürdők Éjszakáját szervező cég tagjai között ott van a Budapest Gyógyfürdői Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesének fia. A BGYH szerint a szerződés nem esik a Közbeszerzési Törvény hatálya alá, ezért azt nem hozzák nyilvánosságra. Állításuk szerint a rendezvényből a BGYH több millió forintos nyereségre tett szert.
November 19-én negyedik alkalommal rendezték meg a Fürdők Éjszakáját, ezúttal a 4 BRO szervezésében. A 4 BRO HUNGARY Kft. egyik tagja Manninger Máté, aki a BGYH gazdasági vezérigazgató helyettesének, Darida Erzsébetnek a fia. A Fürdők Éjszakája rendezvény megszervezésére pályázatot nem írtak ki. A kiválasztás menetéről levélben érdeklődtünk a BGYH-nál.

T. Cím,

A 2011. november 19-i Fürdők Éjszakája rendezvényt a 4 BRO HUNGARY Kft. szervezte.

Információink szerint a Kft. egyik tagja Manninger Máté, aki Darida Erzsébet gazdasági vezérigazgató helyettes fia.

A budapestgyogyfurdoi.hu 'Közbeszerzések' menüpontja alatt nem találtuk a 4 BRO-val kötött szerződést.

Kérdéseink:

Hogyan esett a választás a 4 BRO Kft-re?

Mekkora összegről szólt a szerződés?

Üdvözlettel,

Ács Ferenc
168 Óra Online szerkesztő
Orbánnak lett B-terve. Most, hogy elfogadtuk a költségvetést 2013-ra, tulajdonképpen eltörölheti a keretszámokat. Nem értették meg a nyavalyás hallgatók, hogy nekik már jó, örüljenek, hogy nem lesz konkurencia? A HÖOK megsüketült, hiába parancsolta lábhoz? A tanári…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 12:40:55
@kovi1970:
@Kettes: @agresszív kismalac:

10 ilyen volumenű diák kellene a kormányba! El a Matolcsyval, Lázárral, Rogánnal, Pintérrel, Hoffmann-al, Balogh-al stb.

Ez a 10 diák elmagyarázta Orbánnak, hogy hülyékkel van körülvéve. Szerdára kész a megoldás! Ilyen emberek kellenek!

Orbánnak mondhatták volna, hogy takarodjon!
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 15:21:00
@Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll:

Viktor, amikor egyszer bepálinkázott 10 részeggel, másnap (osan) eltörölte a jövedéki adót.
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.16 15:22:39
@jotunder:

Kubatov listán történő pozitív szereplés esetén + 210 pont!
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
A felsőoktatási keretszámok tervbe vett csökkentésének egyértelmű nyertese Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, akinek a plágiumszagú szakdolgozatáról a reflektorfény a lázadozó diákokra terelődött. A NOL stábja a parlamentben forgatott, és kormánypárti képviselőket…..
Dr. Semjén Zsolt kora gyakorlatának megfelelően összeollózott egy szakdolgozatot (amit később átminősítettek doktori dolgozattá). Akármit is állít, az idézőjel nélküli szövegazonosságok és fordítások: plágiumok. Ha a rendszerváltás joga szerint nem is, erkölcsileg…..
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..
"...ne tanuljatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté a másolás fogalmát az ő igen nagy kegyelmében..." Kedves gyülekezet, világ keresztényei, kereszténydemokratái, fele és egész barátaim, Fidesz-KDNP kettős tagok és Pálffy Pista! Szomorú nap ez az én…..
 Az Örülünk Vincent birtokába került a Fekete György ellen 1957-ben lefolytatott rendőrségi eljárás kihallgatási jegyzőkönyve. A kihallgatótiszt maga Grótendik Sándor belügyi ezredes volt, a III. szovjet hadosztálytörzs parancsnokának Igor Safarevics tábornoknak az…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.12.07 16:51:34
@Hattory Hanzo:

Kill Bill! persze nem fontos!
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Prof. Dr. Lencsés István 2012.11.22 13:45:02
@vackor1:

Nagyon nagy igazság!

"Az elmúlt két és fél év, meg az előtti nyolc ellenzékben végzett rombolása - az az előtti négy év kormányzásából sok emlék nem maradt meg, csak a pökhendiség, arcátlanság és kivagyiság :( - mindenképpen azt fogja eredményezni, hogy teljesen mindegy ki lesz itt hatalmon a következő sok-sok évben."