Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raszputyina

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lehetőség tulajdonképpen mindenki előtt nyitva áll, akinek nem fáj különösebben 1400 dollárt (400 ezer forintot) kifizetni éjszakánként a lehetőségét. Ráadásul a környezet is pazar...
Raszputyina 2017.02.24 12:10:41
Az 50 milliós játszma az a vetélkedőműsor, aminek elméletileg nem kellene működnie. Megvan ugyanis az ilyen műsoroknak a pszichológiája, ami nagyjából azon alapul, hogy a játékost és a nézőt is az hajtja, hogy látja, ahogy gyarapodik a lóvé, amit a végén el lehet vinni, és ott van a nagy elbukja-nem…..
hogyvolt Quantico 1x22 - Yes 2017.01.25 17:00:00
A nagy leleplezés után már valószínűleg nem jön újabb csavar, hogy mondjuk végig Claire volt valójában, hogy szabotálja a saját kampányát mondjuk, szóval Liam a hunyó. Kapunk is a múltból egy gyors hogyvoltot képileg, ahogy végig megfigyelte és lehallgatta az összes diákot,…..
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Párbaj. Dina versus Dávid, műkörmös csicskageci vs. tuja 2.0, micsoda izgalmak. Bencus van velünk, legalább gördülékeny lesz az őrület, 62 százalékkal megy az egyik sziluett, a színpadon ütemesen tapsolnak a rokonok és barátok, akik azt hiszik, ez bárit is érdekel, illetve befolyásol. VV8 Viki és…..
Raszputyina 2016.09.26 16:54:24
@Voyoshka: És is jól emlékszem erre az eseményre (Vivi anyásan levetkőzteti és ágyba dugja a talajrészeg Micit), és komolyan mondom, meghatódtam. Még arra is ügyelt, hogy a melltartóját a felsője alatt vegye le, hogy ne akkor táruljanak ország-világ elé Mici gigantikus keblei, amikor nem tud róla.
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
Raszputyina 2016.09.23 13:25:39
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem a The Leftovers a jó, ha idéznek belőle, akkor pl. azt mondják, hogy a The Times írta ....
Az interneten barangolva meglepő felvételeket ástam ki a youtube bugyraiból. Apró gyűjteményemben bemutatok neked néhány kuriózumot a show business világából. Akiknek nem volt elég a filmek és színházak színpadi jelenléte, s - hobbiból akár -  a zene világa felé fordultak. Készülj fel a…..
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Raszputyina 2016.09.16 12:16:20
@Biriksz_Krokiksz!: Én is, és örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Kár, hogy nem ő nyerte meg; Aurélió megerősítést kapott, hogy úgy kell viselkednie, ahogy, és rászabadult a világra. Esténként néha elképzelek egy párhuzamos univerzumot, ahol Viki vezeti a belevalót.
Emíliát nem érinti túl jól, hogy lánya egy bizonytalan vállalkozás miatt venne fel nebulóhitelt, dehát felnőtt nő, mit lehet vele csinálni. Később Hanna elmondja Natasának, hogy elbeszélgetett az anyjával, úgyhogy futnia kell a lánynak egy kört a témában, de előtte Gizinél…..
Üdv Villafüggők és Villacsámcsogók. Sajnos hoztam egy rossz döntést, megígértem Sixxnek, hogy hetente írok egy hogyvótot, de már picit bánom, mert az első három adás után olyan mély szellemi pöcegödörbe csöppentünk, ami még egy rutinos hogyvoltozót is próbára tesz. No, de ne keseregjünk, még páran…..
Raszputyina 2016.08.30 16:21:36
@SzilajSzilard: Két idei gyöngyszem:
- a helyzet a szituációtól függ
- nem szeretek komfortálódni
Off: pushpang, ha olvasod, nagyon örülök, hogy előkerültél, a Farm alatt aggódtam, hogy hova tűntél. És aggódásban messze gazdagabb a fantáziám, mint egy hollywoodi forgatókönyv íróé.
Egyik előző bejegyzésünkben a kultikus Mátrix méltán elismert első részét vizsgáltuk meg, melyről már abban a cikkemben is azt írtam, hogy kerek, lezárt egészként aratott sikert a mozikban, és vált a rajongók kedvencévé. Ám a hírnév kétélű fegyver, hiszen amiért ennyien lelkesednek, azt valamilyen…..
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
Raszputyina 2016.05.30 14:34:57
@12zahra12: Kényszerhelyzetben volt. Állást biztos kap, se Kongó, sem pedig ő nem fog éhezni, lakni is tud majd valahol, de a diákhitelt csak ebből a pénzből tudja kifizetni. Szerintem teljes mértékben tudatában volt mindennek a végén, ezért volt olyan az arca, mintha maszk merevedett volna rá. 3 nap, egy hét múlva már senki sem fog erre emlékezni, viszont a hitel nem nyomasztja többé. Szégyellje magát az RTL, hogy kihasználja más nyomorúságát. Gergő úgy is szégyellni fogja magát egy darabig.
Raszputyina 2016.05.30 19:29:05
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Pont erre gondoltam én is nemrég, csak nem mertem leírni, hátha perverznek tűnök. :))
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Raszputyina 2016.05.28 17:33:14
@Sanda.Ipse: Én végignéztem a Majkás VV-t, és egyik kedvencem volt. Olyan jópofán trágárul vagy trágárul jópofán viselkedett (ahogy tetszik), minden buliban benne volt, csinálta ugyan a feszkót, de nem frászoltatott be úgy, mint Attila. Tegnap úgy éreztem, hogy hétfőtől félek kimenni az utcára. Amúgy nagyon-nagyon remélem, hogy Gergő nyer. (És Kongó kap egy feleséget.)
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
Raszputyina 2016.05.26 17:28:07
@Hortenzia Schneider: Hát akkor meg miért csak Gergőnek rójuk fel, hogy párbaj nélkül akar besétálni a döntőbe? Gáborhoz képest legalább megnyert 3 védettségi játékot, és a 3. igazán test test elleni küzdelem volt. Szinte hallani véltem közben az inak, izmok, csontok recsegését. Titánok harca :)
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
Raszputyina 2016.05.24 16:04:49
@Őzláb Gida: Már megint egyetértek, és elárulom, hogy én is puszilgatom a macskámat (ő az avatarom), sőt időnként belefújok a pocakjába, közben azt duruzsolom neki, hogy ma este macskavacsora lesz, és ezt mindketten nagyon élvezzük. Hölgyeim és uraim, lehet undorkodni!
Raszputyina 2016.05.24 16:36:06
@Őzláb Gida: Hát igen, a pocak az nagyon kényes pont, de ha nem tetszene neki is, már rég ki lenne kottázva az orrom.
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
Raszputyina 2016.05.21 11:15:08
@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Hát pedig szerintem van, pl. a Dóri, gombóc van a torkodban? az ő szájából hangzott el, amikor Dóri guggolva próbálta elejét venni, hogy sugárban hányjon.
Raszputyina 2016.05.21 15:35:33
@Biriksz_Krokiksz!: Igen, ő Raszputyin, az én 16 éves szibériaim, aki nagylelkűen a nevére vett.
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Raszputyina 2016.05.19 12:27:30
@Sanda.Ipse: Gergő ugyan ezidáig nem sok jelét mutatta, hogy Machiavelli lenne a példaképe, de az nem lehet, hogy azzal az ördögi tervvel adta magát oda az összebújáshoz, hogy ha már, akkor neki is legyen jó, és Brigi süllyedjen még mélyebbre a szemében.
Raszputyina 2016.05.19 14:59:49
@loholka: És ha valaki legközelebb azt írja, hogy Gergő nem is fiú, hanem lány, és ha nem jön be neki a Farm, akkor indul a legközelebbi ladyboy szépségversenyen, azt is elhiszed? Vigyázz, ravaszak ám az emberek! Vagy te vagy ravasz, és te találtad ki az egészet.
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
Raszputyina 2016.05.18 20:25:20
@Sanda.Ipse: Nekem is már régóta ez az érzésem, vagyis hogy Gergő nem akarja a kamerák előtt lealázni Brigit egy látványos szakítással. Még akkor sem, ha ebből igencsak profitálna.
Raszputyina 2016.05.19 12:21:37
@tejfölbiztosítás: Igen, a bögrefogás. Meg a fél lábbal csámpásan állás.
  1. A böllér Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban…..
Branson reggeli előtt kipirult arccal járja körbe a birtokot, és a városi levegő után nem győzi teleszívni tüdejét a friss falusi tehénlepény és a lenyírt fű illatával. Később már a reggeli közben bostoni távozásának részleteit ecseteli a családnak, majd Edith gyorsan…..
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Raszputyina 2015.02.25 17:21:15
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Mint már egyszer írtam, régóta figyellek, és igen, te vagy az emberem!
Raszputyina 2015.02.25 20:20:11
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Sztem semmi talányság nincs bennem; a jelek szerint ugyanazon a nótákon szocializálódtunk: HBB, Deák Bill, Beatrice, P. Box, P. Mobil, stb. Szóval akkor szerinted Robin tkp a nagypapa az Amarcordból?