Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tir

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a2a_linkname="Sanyi a bagoly";a2a_linkurl="http://sanyiabagoly.blog.hu/2010/03/07/keprejtveny_281469821648912881";..
Paragyár Bagoly-parák 2010.11.29 04:16:00
Verbális szubkultúrák találkozása megfejthetetlen para-generátor faktor, melynek nyomán új parák születnek. Ott voltunk. Átéltük. Szex-parák csak most, csak nektek.   Nos, itt van mindjárt a bagoly-para, aminek tisztázása előtt a BAGLYOT, mint fogalmat bontanánk fel a…..
Tir 2010.12.16 13:25:00
@paragyáros:
Kedves Paragyáros,

Elnézést levelem személyes hangvétele miatt. De ez túl egyedi para ahhoz, hogy nagyközönséghez címezzem a felháborodásomat. Főleg, ha ismerős parákkal találkozom, amit már ki kellett volna nőni úgy néhány x után.
S persze tetszik a stílusotok, még ha cinikus is néhol. Ami ugye néhol fájdalmas is tud lenni.
A baromságokkal sincs baj, amíg nevetni is tudsz Magadon, még ha néha fogcsikorgatva is.
Felháborodni? Ó, nem! Csak… s itt elárulok egy nagy titkot:
Paraellenes vagyok, vagy ha úgy jobban tetszik antipara élharcos.
Igaz, most kezdtem irtani őket, de ez nem fog gátolni abban, hogy kötekedjek Veled/Veletek.
Persze, csak ha az ellenzéknek is hagytok megnyilvánulási felületet. :)
Minden para feloldható, és megoldható. Irtható, és kiírható.
Ne parázz!!! Inkább paráználkodj! :)
Ennél maradok.
Legmélyebb tisztelettel mindenki parája iránt, maradok továbbra is ellensúly.
Tir.
Tir 2010.12.13 14:45:11
A parafrázisok mentén szeretnéd helyére tenni a dolgokat?
Mert ha a relációdat helyesnek fogadjuk el, akkor ez már egy ördögi kör lenne. Persze, mint minden jól nevelt paragyártó, te is tudod, hogy az öngerjesztés veszélyes üzem. Hatványozódik és atomok mentén hasad, a felezési ideje meg vhol a Tellúr és az Urán között leledz. Akarod sorra venni, és nopara-sítani a téziseidet?
Nem mintha érdekelne, mit akarsz. Úgyis megkapod. :-)
A váltószámot még értem. Kicsit ciki csak. Amúgy meg felfoghatod erénynek, jellemnek, esetleg fogadhatsz cölibátust is. (főleg, ha így folytatod…) s máris jellemszilárdságról teszel tanúbizonyságot. Mármint rendíthetetlenül bagolyparásító paradigmává válsz.
Megoldásra visszatérünk később…
Önbagoly-para, mint bagoly-para középfok, tiszta dili. Ha már egyszer fokozni akarod, ne magad ellen fordítsd. Persze a maga kis erdeiben is jól eljátszhat az ember baglya, ha már előzőleg rendesen beparásította magát. A bepárásításról nem is beszélve. Bár lehet, az csak a tekinteted szivárványhártyáján látszik, ha épp más szemmel nézik. Már ha nézik. Ami ugye, megint visszavezet az első megoldásra, amiről majd később… mint fenn említettem is.
Bagolyirtási-para. Hö, ez aztán fullpara, sőt paranoia. Hülye vagy Te, hogy emiatt parázol? Viszonzatlant honnan veszed? Megkérdezted? Vagy csak beparáztál? Már megint.
Most érezd magad virtuálisan megrázva. Úgy istenesen. Vállból.
Honnan tudod, hogy ő nem pont egy ilyen hülye, túlbaglyosodott, sünbe hajló parajelenségre vágyik? Mondom: VÁGYIK. S magasról tesz minden parabolikus képedre.
Megoldások közül csak egy műxik. Jó, talán kettő… de sztem Te is tudod, melyik a végső megoldás. A szex. Nem valakivel, de Vele. Persze, ha végre rászánnád Magad, hogy megkérdezd tőle, hogy részt venne-e egy kihalóban lévő faj genetikájának továbbvitelében…