Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joey

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appdroid Instagram 2012.04.03 19:20:00
Ezt is megértük, elért hozzánk is a hipster-effekt-cunami! Nem tudom, mit lehetne igazából elmondani a műfajteremtőről, amit még nem tud eleve mindenki. Éveket kellett rá várni, szó szerint - aztán majd döntse el mindenki, hogy megérte-e. Ami tuti: a grafikus felület szép,…..
Appdroid Menetrend droid 2012.02.18 10:00:00
Gyakran vonatozok, úgyhogy örömmel vettem anno tudomásul a Menetred droid megjelenését a Marketen. Az app segítségével viszonylag pikk-pakk tudunk vonat és busz menetrendet csekkolni, látszanak a késések is, nem kell szórakozni mindenki kedvenc Elvirájával. A leggyakrabban használt…..
Már rengeteg blogbejegyzés, szakértői cikk kering a neten a Google+ és az általa okozott tapasztalatokról, de úgy érzem, hogy nekem is meg kell osztanom a világgal, hogy mit is érzek. Én, mint netfüggő, információfüggő, de nem szakember.Aki nem ismerné eddig, a Google Plus a…..
 Már rengeteg blogbejegyzés, szakértői cikk kering a neten a Google+ és az általa okozott tapasztalatokról, de úgy érzem, hogy nekem is meg kell osztanom a világgal, hogy mit is érzek. Én, mint netfüggő, információfüggő, de nem szakember. Aki nem ismerné eddig, a Google Plus…..
Már sokadjára látok vírusokat terjedni kedvenc közösségi portálunkon, volt már "ezt a videót az emberek 98%-a nem tudja 17 másodpercnél tovább nézni"; sexy videók meg miegymás, most 2-3 napja szinte minden egyes oldalfrissítésnél felugrik a vírusírtóm ablakja, hogy…..
Joey 2011.03.14 09:29:25
@kevlar: hát igen van akinek nagyon egyértelmű, de a napokban elég sok fb-os ismerősöm kattintgatott ilyenekre, a 98%-os cuccra meg vagy 30an legalább anno...vírusírtókról annyira nem tudok amúgy nyilatkozni, de az avastról csak jókat olvastam/hallottam...
 Ugyan mit választhattunk volna a blog elindításához jobb dolgot, mint mindenki kedvencét, egy mock draft-ot? Egyből egy három köröset. Így combine után úgyis kicsit átrendeződtek az erőviszonyok. Jó szórakozást hozzá. A kritikákat ide is várjuk, de természetesen a…..
Az előző részben már kiveséztük a Nokia, Sony Ericsson és a Samsung újdonságait, a folytatásban pedig következzen a HTC, az LG 3D-s telefonja, illetve a feltörekvő ZTE. Személy szerint a HTC telefonjait nagyon szeretem, az elmúlt években mindig is nagy volt feléjük az elvárás,…..
 Az év legnagyobb mobileseménye lezajlott, gondoltam írok egy-két összefoglaló sort, itthoni, átlag júzer szemmel. Amióta elkezdődött, minimum óránként frissítem a mobilarena oldalát, amit amúgy is napi rendszerességgel olvasok, de az elmúlt néhány napban bőszen…..
A Microsoft részéről eljött a megváltás ideje, kiadták a sokak által gyűlölt, de világszerte mégis első számú böngészőjük újabb kiadásának RC (kiadásra jelölt) verzióját. Igaz, az elmúlt 6 évben szinte alig használtam IE-t, de most valamiért úgy éreztem, hogy ki kell…..
Lassan az NFL alapszakasz végéhez érünk, amikor is nagyon kiélezett a helyzet, főleg a wild card pozíciókért. Tényleges esélye az AFC-ben (ha jól számoltam) 10 csapatnak van, míg az NFC-ről inkább nem nyilatkozom, az NFC West miatt, ahol a legelső helyezett a St.Louis Rams 6-7-tel,…..
 Kedves Olvasó!   Jó kérdés, hogy kerültél ide, de remélem nem szaladsz el egyből. Jelen cikk írása már régóta motoszkált bennem, de most lett aktuális. Amúgy általánosságban a jövőben az informatikáról, hírekről, személyes tapasztalatokról, és emellett a…..