Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gizusszappan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge Lovakrul 2011.08.13 10:58:00
 Amikor tavaly a Vie-Longról és lószőrpamacsaikról írtam, ígértem, hogy ki fogom próbálni a márkát éppúgy, mint a lószőrt. Mindkettő megtörtént. Mondjuk magához a lószőrhöz közben már korábban is lett szerencsém, méghozzá a fönt balra látható, borotvafórumos…..
Pamacs és penge Szülinap 2011.02.20 11:07:00
Pont ma egy éve indult a Pamacs és penge blog. Már az sem lenne rossz eredmény, hogy továbbra is létezik és aktív, de a helyzet ennél azért még sokkal jobb. Egy év alatt született 95 bejegyzés – azaz nagyjából hetente kettő. Kapott kábé 750 kommentet, ez posztonként közel…..
Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, mert többen kérdeztetek a használható olajokkal kapcsolatban. Ez alapján már könnyebb dolgotok lesz. Remélhetőleg :) Látható majd, hogy különböző bőrproblémákra melyik olaj a leghatásosabb. Én személy szerint nem próbáltam még ki…..
A kutyások széles tábora névadási szempontból alapvetően két csoportba sorolható.Egyesek számára rendkívül fontos hogy kutyája neve egyedi és kifejező legyen,mások viszont ugy gondolják nem a név teszi a kutyát.Mi most leginkább a kreatívabb névválasztókat próbáljuk…..
gizusszappan 2011.02.15 16:19:23
Pamacs és penge A papa nem örül 2011.02.11 08:05:00
Irodalom hétvégére, ezúttal Gárdonyi Gézától. Olvasási idő kb. 12 perc, eszpresszó nem elég hozzá – de megéri, meglásd. Jelenetek a köznapi élet színpadjáról Gedeon ingujjban. Nem a bibliai Gedeon, csak Kovács Gedeon. Nem is hős, csak soványlábu írnok. Ámbátor az…..
 Solve Sundsbo (egészen pontosan Sølve Sundsbø) neves norvég divatfotós. A The New York Times számára most olyan színészekkel készített videó- és portrésorozatot, akik az idén valamilyen kiemelkedő alakítással tűntek ki. A jelenetekben minden szereplő egy-egy…..