Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillus78

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt. Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a biztosítási…..
csillus78 2012.05.17 14:46:17
@tsimike: Hali Én egy karosszéria műhelyben dolgozom ügyintézőként és nincs rossz tapasztalat az Astra biztosítóval szemben, korrektek ,időben fizetnek ,és elérhetőek akár telefonon akár e-mailban.Szerintem nem kellene a néhai Máv biztosítóval egy lapon emlegetni őket.
Igazi vérfagyasztó horrort küldött egyik kedves olvasónk. Önhibáján kívül totálkárosra zúzták az autóját, a károkozó biztosítója, az Allianz pedig a "szerencsétlen véletlenek" egybeesésének következtében teljes anyagi csődbe kergeti naiv ügyfelet. Először nem…..
csillus78 2011.05.04 14:40:31
@szgyula: Nem alap nélkül mondták fel a szerződést ,valószínüleg a biztosító a tulajdonosnak ebben az esetben a banknak elküldte a totálkár értesítőt és a biztosító a banknak utalt. De még az utalás utánn is visszafordítható lett volna a folyamat ha az ügyfél vagy a meghatalmazottja , javító a bankal felveszi a kapcsolatot,még hitel lezárása előtt.És sajnos a Magyar biztosítók többsége csak a kárkori érték 50-60%-á ig enged javítani felelősségi kárnál.Ez például tőlünk nyugatabbra a kárkori érték a javíthatósági határ tehát 100%
csillus78 2011.05.04 13:04:47
@Jokkura: Mint már az előbb is írtam a banknak és a biztosítóknak nem az a célja hogy az ügyfél jól járjon,a károsultnak előszőr a javítóhoz kellet volna menni akkor nem jár így ,egy rendes normális javítóhoz beviszed a tötött autódat ,a szükséges papírokat kitöltöd és utánna csak az a dolgod hogy a kijavíttt autót elhozod a többit ö intézi.
Gazdasági totálkár után megjavított autóra nem hajlandó fizetni a biztosító az újabb baleseti kárra. Jogosult megtagadni a fizetést?Tisztelt Zugügyvéd!  Az én esetem sem egyszerű. A múlt év júniusában karamboloztam vétlenül Ausztriában ,hátulról egy kis faluban…..
Kedves Despota!   Elég régóta olvasom a blogot, de most sajnos nem olvasóként kereslek téged. Van egy történetem, amit szeretnék megosztani veletek, ha gondolod tedd ki mhterrorra.   Pincérnőként dolgozok egy budapesti indiai étteremben. Hosszú hónapokig könyörögtem, hogy…..
Orbán Viktor már tavaly nyáron bejelentette a Nemzeti Eszközkezelő felállítását, de azóta alig esett szó a dologról. A különadó helyett a devizahitelesek problémáinak megoldását kellett volna lenyomni a bankok torkán. Lazulnak a BAR-lista szabályai, vagyis hamarosan csökken a…..