Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valowriter

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X94 2011.03.21 15:00:00
Véget ért a jótékonysági hét a Villában, egyúttal megkezdődött a tüzelési időszak, amihez minden kutyás sorstársamnak kívánok kitartást, türelmet, erős idegeket és humort, és ne felejtsenek el magnéziumot bevenni. Pötyinek egyébként a szőke, sportos testalkatú csajok…..
hogyvolt VV4 - 4X86 2011.03.13 12:30:00
Sietek mindenkit megnyugtatni, a titokzatos hölgy nem vette el Szandikától a Sanyit, nincs köztük semmi, Nikinek hívják és jár a lovardába, Szandika is ismeri. Mondta Sanyinak, hogy szeretne elmenni a párbajra, mert nem volt még ilyenen, Sanyi meg mondta neki, három-négy sms és…..
hogyvolt VV4 - 4X84 2011.03.11 15:00:00
Hát kérem, tegnap ment a faszméregetés premier plánban, és nem Lacira gondolok, aki tulajdonképpen már nem is él, hiszen az életét adta emberekért. Azt tudtam, a legenda szerint a macskáknak kilenc élete van, de hogy a Hit és Becsület szobrának is egynél több akad, azt nem…..
hogyvolt VV4 - 4X79 2011.03.06 11:30:00
Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne…..
Kérem szépen, eljött az ideje, hogy a magyar televíziózás jelenleg látható két legviccesebb és egyben legborzasztóbb sorozata, valamint egy hamarosan induló, főleg csöcsökre és dugásra kihegyezett valóságshow történéseiből hogyvolt készüljön. Sajnos a nap csak 24 órából…..
hogyvolt VV4 - 4X66 2011.02.21 16:45:00
A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy…..
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
hogyvolt VV4 - 4X63 2011.02.16 13:15:00
A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Subba VV Gigi: Szopnék 2011.02.14 22:07:00
Pajkos Gigi szopni akar! De vajon hol volt az a szupererkölcsös megfontolt anyagias Béci testvér a poló választáskor? ..
hogyvolt VV4 - 4X54 2011.02.07 12:30:00
Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
  Sajnos az eddigi reakciók kétkerekű társaink részéről azt az elmélet látszik igazolni, hogy abban a pillanatban, ha valaki kerékpárra ül, akkor valami oknál fogva pillanatok alatt átlényegül egy önmagát elit kaszthoz tartozónak gondoló -tessék engem kiszolgálni-…..
valowriter 2011.02.03 11:15:06
@dw1:

Ahogyan elnéztem, az általad beírt, egyébként offnak minősülő linkeken az autósok PARKOLNAK! Ahol még ha szabálytalanul állnak is de állnak.
A posztban és általában Budapesten és máshol is nem az álló biciklisekkel van a gond hanem a rengeteg agyamentel. Tényleg az a fura, hogy mennyire fel tudják kapni a vizet és átmenni ellentámadásba. Mindenről essen szó csak az általuk követett minősíthetetlen közlekedési morálról ne. Ez a hozzászólásod is tipikusan ilyen.
A biciklis problémára nyújts megoldási javaslatot, az autósra pedig keress magadnak megfelelőt!
  Bal sarokban a villa önjelölt amorózója Alekosz aki nem mindennapi tehetséggel volt képes megutáltatni magát a teljes nőnemű lakossággal. Jobb sarokban a helyi terminátor, Laci, akiről a ráégetett nyugalom máza oly röpke pillanat alatt képes lepattanni, mint Szandikáról a…..