Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1szerűN

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összevetjük az idei évet és 1969-et az átlagbér tükrében. Tényleg olcsók voltak az autók, és a víz árában volt a benzin?  ..
1szerűN 2019.10.23 09:45:39
@Zabalint: Nos, ezzel én vitába szállnék. Akkoriban sokkal szűkebb választék volt, ám a sonka az sonka volt, a hús meg hús és nem mindenféle adalékokkal elért vizes szutyok. ( ma ugyanezt a minőséget a háztájiban kell keresni, és az sem közelít rá arra amit akkor kaptunk bármelyik hentesnél) A kenyér sem tartalmazott adalékokat, csodás és isteni 2kg-os! kenyereket vettünk, amik üresen is finomak voltak. A tejből még lehetett készíteni aludttejet (próbáld meg most). Volt még íze zöldségnek - gyümölcsnek. Igen, az akkor kapható egyetlen párizsi félét, ma nosztalgia néven nyomatják cirka 3eFt/kg áron... Talán az egyetlen alacsonyabb minőségű vörösáru a lecsókolbász (fradikolbász) volt, de még az is veri azt a vackot, amit ma ezen a néven kapni. Kisebb választék, de magasabb minőség, és mindenhol azonos. Egy dolgot azért tudok említeni, ami akkor rosszabb volt: az állami fagyi, hát azt maszeknál kellett venni, de az sem volt sokkal drágább... Aztán jött a 70' majd 80' évek, és minden egyre rosszabb lett (90' évekre még drágább is...)
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
1szerűN 2014.12.10 18:23:03
@zobod: Egy gyereket tartok el 1 fizetésből és 0 Ft. segélyből, kevéske ösztöndíjból és diákhitelből= kb.125.000Ft/hó.
Nem koldulok (pedig kéne), mert ismerek olyat, aki még ennél is kevesebből él, és szintén eltart egy gyereket. Örülök, hogy derűsen látod az Ország és a benne élők helyzetét, de körül nézhetnél picit a másik oldalon is..., vagy nem? Azt gondolod, csak annak vannak anyagi gondjai, akit kilakoltatnak? Megsúgom, NEM. Csak azért, mert nem jut valaki a szakadékba, még nem él jól sőt, meglehet, hogy a napjai azzal telnek, hogy kűzd a süllyesztőbe jutás ellen. Sajnos rengeteg ember éli így a mindennapjait, miközben látja 1-esek milliárdossá gazdagodását és tudja, erkölcstelen módon lett azzá, de nem lehet tenni ellene (most) semmit. Ám az optimizmus az ami mozgásban tartja az embert, s reméli, lesz még egyszer becsületesebb kormányunk!
1szerűN 2014.12.11 09:20:36
@zobod: :) - Jól esett ez a pár sor, azonos gondolatok munkálódhatnak bennünk. Az ember fia-lányának kötelessége megtenni minden erjéből telhetőt azért, hogy több és/vagy nagyobb tudásállománnyal rendelkezzen, ezzel nagyobb esélyt adva önmagának arra, hogy mindig talpon tudjon maradni. Vannak azonban az országban térségek, ahol nincs elegndő lehetőség, és ezt meg kellene végre értenie az aktuális vezetőknek is. Annyi rossz példa van már mögöttünk, tanulhatnánk belőle. Én nem pártolom a segélyezés minden formáját, sokkal inkább lehetőségekben gondolkodom, ami nálam nem egyenlő a mutyival. Sorait olvasva, Önnél sem.
Békés, boldog karácsonyt és eredményes új esztendőt kívánok
:)
Erika
Naked Malena Morgan 2014.01.15 06:22:52
..
1szerűN 2014.01.24 14:38:27
@enpera: Fényhatás, színhőmérséklet, smink.
Hol a műanyag???
Ez a lány ilyen.
Tökéletes, harmonikus teste van és gyönyörű arca.
1szerűN 2014.01.24 14:43:09
@az_igazi_trebitsch: ! Ez a lány természetesen szép !
Mindössze egy kis sminket kapott, de ez nem jelenti, hogy anélkül csúnya lenne, SŐT!
Igen, igen, meg kell nézni néhány videóját, és aztán leművizni.

minimum 10/10!
A Belügyminisztérium tavaszi hóviharról szóló hivatalos jelentése alátámasztja Pintér Sándor belügyminiszter szavait, miszerint minden tökéletesen működött 2013. 03. 14–16. között. Akik a hó fogságában ragadtak, azok magukra vessenek, hiszen köztudott…..
1szerűN 2013.04.08 15:16:20
@Con Storm: No comment...
docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:7qntlo_g1FQJ:szoc.tarstud.hu/02/jog/tetelsor.doc+&hl=hu&gl=hu&pid=bl&srcid=ADGEEShBOc-fVCqYo7zPqs1t1qdNzxOvEZcN-p0J1l6RJ11kgG9WKUsdvKG5ZAw99j2RpvsKCZsnj6fsHXy5aCFK6kj3WYYIZO95zam1wmdg4SDbC93Q55n-o1M5ofSJTJJ1V8eV-odo&sig=AHIEtbSNPX_sRnEYPvaQPkysOIwkz7L2vw

Amennyiben véleményünk van valamiről, legalább egy picit nézzünk utánna!

Egyébiránt, meg kellenne picit ismerkedni a Kat.véd.tv. alapjaival is, mely segítene megérteni, hogy miért van Kat.véd. és mi a feladata.

Amennyiben a sorrendiséget tekintjük kiindulásnak, már ott elhasalt a védelmi intézkedés.

Nem az a kérdés, ki a hibás. A természet.
Hanem az, hely tudott-e állni a kat.véd. és ennek hivatalos kiértékelése vajon mennyire áll közel a valósághoz.
1szerűN 2013.04.08 09:49:48
@Con Storm:

A leírtakkal egyet értek. Ellenben meg kell említenem, hogy az ismert veszélyezető tényezők figyelembe vételével haladéktalanul el kellet volna kezdeni azon intézkedések (melyeket meg sem hoztak) végrehajtását, melyek CSÖKKENTIK egy esetleges veszélyhelyzet kialakulását. Az, hogy egy ország milyen szintű felszereléssel és szaktudással rendelkezik egy időjárással kapcsolatos természeti katasztrófa kezelésére, nem befolyásolja erösen, hogy szak és ésszerű intézkedéseket tegyen! Megelőzés, ez mindennemű KATASZTRÓFA-elhárítás alapja. Minden szakterüreleti képzés alaptézise, kár, hogy a "vezetők" figyelmen kívül hagyták és szintén nagy kár, hogy most fényesre is polírozzák ŐKET.
1szerűN 2013.04.08 11:01:29
@Con Storm: 1. Felelősségre vonásról nem ejtettem szót, s a fényezés elhagyása nem egyenlő az elmarasztalással. A konzekvenciák levonásának kellene őszintébbnek lennie.
2. Vezető NEM = politikus. Vezető az a személy aki egy csoport irányításáért teljeskörűen fefel, tehát NEM a politikus, de lehet az is.
3. Akinek feladata, kötelessége van, annak felelőssége is. Itt megjegyzem, hogy a Kat.véd a Nemz.komp.véd.rendsz. része és a BM irányítása alá tartozik!
4. Ha jól emlékszem, nem Fideszeztem, Pintéreztem és még sorolhatnám, hanem VEZETŐKET említettem, akik nem jártak el kellő gondossággal, és sajnos még meg is dicsérik Őket.
5. Utoljára még hozzáfűzném, hogy azok akik a várható veszély ellenére úgy indultak útnak gépjárművel, hogy az nem volt indokolt vagy szükségszerű, az komoly hibát vétett. Remélhető, hogy tanúlságot vonnak majd le a történtekből, mely a jövőben óvatosabb és megfontoltabb döntéshozatalra inti Őket. Megelőzés!!!
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
Feltúrtak mindent, épül a gázvezeték a Lipótvárosban. Lezárták a Balaton utcát, a Stollár Béla utcát. Tájékoztatás persze semmi, kerülőutakat keres a „magunkfajta”, akinek nem a legnagyobb öröm, hogy háborús övezet lett az ország közigazgatási központja, és mi…..