Regisztráció Blogot indítok
Adatok
márti8

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
márti8 2015.07.18 20:06:46
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
márti8 2015.06.03 00:01:32
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
márti8 2014.10.23 15:08:11
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
márti8 2014.08.15 07:49:50
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
márti8 2014.08.15 07:46:20
A nagy sikerre való tekintettel a BABA ismét szeretné megajándékozni hű rajongóit, akiket most különleges újdonsággal szeretne meglepni! Idén tavasszal a Babánál az egzotikus és frissítő kókusz kapta a főszerepet, melynek számtalan jótékony hatásai ismert, a hajra a többek…..
márti8 2014.06.08 08:49:15
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Az ICE Watch óra 2007–ben egy szempillantás alatt fogalommá vált a nemzetközi óra és divat világban. A merész Belga designer csapat a szürke hétköznapok stílusát törte meg azzal, hogy a már megszokott óradivatot hátrahagyva, szinte a szivárvány minden színében pompázó…..
márti8 2014.04.08 09:46:13
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
márti8 2014.04.05 06:59:26
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
márti8 2013.12.07 10:54:12
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
 Kedves Full Beauty olvasók! Ha szeretnétek megkapni a Lush karácsonyi jókívánságait, vagyis a Best Wishes ajándékcsomagját megnyerni, akkor nem kell érte egyebet tenni, mint az alábbi kérdésekre helyesen válaszolni:   1.Melyik országból indult el a Lush cég…..