Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsonyo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A XXI. kerületi fideszes vezetésű önkormányzat hivatalos szócsöve, a csepel.hu szerint január 13-án megjelent a Csepeli Hírmondó idei első száma. (Az interneten már olvasható) A Csepel újság 2010. októberi megszüntetése után 2010. decemberében kiadott havilap 2012-től két…..
EMLÉKEZÉS TAKÁCS JÓZSEFRE ÉS PAPP LÁSZLÓRA  Takács József és Papp László tragikus halálának harmadik évfordulóján, január 7-én megemlékezést tartottak a Csepel-sziget Általános- és Szakképző Iskola vezetői, tanárai, diákjai és barátai, az iskolában elhelyezett…..
Megdöbbentő, időnként félelmet keltő élményekben lesz része annak, aki végignézi azt az itt következő két részes, összesen 18 perces video-tudósítást, ami a Csepelen élő cigányok mai életéről, lehetőségeiről és problémáik helyi fogadtatásáról villant fel néhány…..
Borbély Lénárd XXI. kerületi alpolgármester és országgyűlési képviselő parlamenti ténykedéséről nem sokat tudunk. Ezért jelent igazi élményt kerületünk egyik honattyának lendületes felszólalása az országgyűlésben, ahol nem csak az üres széksorok ásítoztak. Az élményt…..
Zsonyo 2011.06.24 11:42:53
 Az Alkotmánybíróság mai határozatában egyhangúlag alkotmányellenesnek nyilvánította a kormánytisztviselők indokolás nélküli felmentését. Az alkotmányellenes rendelkezést 2011. május 31-i hatállyal semmisítette meg a testület. Az Alkotmánybíróság (Ab) 2011.…..
 „Németh Szilárd hazudik, rágalmaz, megtéveszt? A Csepel SC visszavág” címmel közöltük a Csepel SC Alapítvány válaszát a XXI. kerületi fideszes polgármester néhány nappal korábbi megnyilvánulására. Ma a fideszes politikus újabb rohamot indított. Ismét  a…..
 Szent Imre téri hivatali és hivatalos hírforrásunk, a csonka csepel.hu megerősítette a hírt: még négy hónap sem telt el beiktatása óta, de a XXI. kerület  fideszes polgármestere máris felállt a székéből. A csepeli önkormányzat botrányosan előkészített és…..