Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sly5

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha egészen apró dolgok elegendőek ahhoz, hogy jó irányba tereljék a hangulatunkat. Egy habos kávé, a megfelelő napi öltözék megtalálása; a kedvenc illatunk használata; egy csók attól, akit szeretünk; a megfelelő pillanatban megérkező jármű; kedvenc zenénk a lejátszóban;…..
Sly5 2011.06.07 16:52:06
@kócgombóc:
Üdv, olvasgattam a belinkelt oldalt, csak sajna nem túl sok mindent értettem belőle, ugyanis nem beszélek túl jól angolul.Én is nagyon imádom, a jókedv csináló, elgondolkodtató, mókás street artokat, és hát írtad, hogy sajna nem vagytok túl sokan rá, szerintem jó 5let, amit csináltok, ha segítségre van szükségetek akkor én mindenképp itt vagyok!:)pusz Sly
A Fundango hazai csapata készített egy igen remek moodfilmet, amelyben a gyönyörű lányok, a kiváló fényképek és helyszínek és a nyár életérzése mellett természetesen a fő szempont a 2011. tavaszi-nyári női kollekció bemutatása volt. ..
Még külföldi honlapokon is ritkán látni ennyire extrém arccal rendelkező személyt, aki még csak 21 éves, és ráadásul lány! A rengeteg piercing, és az arcon lévő vágások arról tanuskodnak, hogy Meggy, vagy művésznevén "arcticshewolf" kellőképpen beleásta magát a…..
Sly5 2011.05.19 18:11:02