Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anarfa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam, mivel most moziban úgy sincs mit néznem, van egy csomó olyan film,ami otthon megtekintésre vár. Nekem mindegy, hogy melyikről beszéljek, a ti szavazatotok alapján veszem majd elő az első és a második helyezettet: Szombat esti állást veszem majd figyelembe (mondjuk…..
Tegnap olyan koncerten voltam, amiről jó 10 éve még gondolni sem mertem volna, ugyanis elég hadilábon álltam ezzel a bandával a kezdetekben. Elég infantilis így utólag, de mivel a kedvenc bandámat a Limp Bizkitet ők elég erőteljesen leszólták, nem is adtam nekik igazából esélyt…..
anarfa 2015.02.07 20:06:45
Én nem mondanám magam hatalmas rajongónak, de kaptam ajándékba egy sima álló jegyet, és mivel jó néhány számukat szeretem, el is mentem egy haverral, aki viszont óriási fan. Így hát kötelező is volt bemennünk előre, végül a 2. sorban voltunk, szintén a bohóc oldalán. Kicsit hülyén is éreztem magam, hogy körülöttem mindenkin Slipknot pulcsi vagy póló volt, én meg csak ott álltam egy sima pulcsiban :D Az első 2-3 számnál volt egy kis küzdés a helyünkért, de utána ott az első néhány sorban már túl lehetett élni. Néztem néha hátra, na ott kemény élet volt :D
A koncert összességében tetszett, külön örültem, hogy végre megértettem miért van szükség a 2 perkásra meg a dj-re. Azért, hogy a közönségnek bohóckodjanak :D 2 számot hiányoltam, a Wait And Bleed-et meg a Left Behind-ot, de a többi nagy kedvenc mind megvolt. Corey meg hatalmas forma, ahogy mindenkit le motherfucker-öz, és nagyon jól énekelt élőben is.
Végül a seggrészeg emberekről. Rengetegen voltak ilyenek, fel nem tudom fogni mi értelme van ennek, mert ha mondjuk valami fesztiválon csinálják ezt egy számukra érdektelen napon azt megértem. De itt nyílván mindenki a Slipknotért jött és nem hiszem, hogy sokan látták már korábban, hisz 2004-ben voltak itt legutóbb, tehát nem igazán éri meg nem emlékezni rá. Plusz még másoknak is simán elronthatják az élményt, mert full józanul nehéz tolerálni mondjuk 3 talajrészeg kigyúrt állatot, akik az előzenekar alatt kerültek a közelünkbe. Aztán szerencsére utána elmentek még sörért (miközben már akkor sem tudtak értelmesen beszélni) és nem találtak vissza ugyanoda.
Ahogy itt a blogon is olvashattátok, nálam az utóbbi évtized "felfedezése" a sorozatok voltak. Míg a 90-es években még kifejezetten negatív szónak számított (A nagyi meg a sorozatai...), mostanra mondhatni a társadalom kihagyhatatlan kelléke lett. Nálam minden a 24-gyel…..