Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beton23

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
smoke story Átgondolatlan, ostoba 2011.06.15 13:33:07
Ez az a két szó, ami először eszembe jut a kormány újabb – dohányosokat sanyargató – tervezetéről. Három lépésben tervezik emelni a dohány árát. A vágottét jóval nagyobb mértékben, mint a készen kapható változatot, ami alapvetően nem is baj, mert lássuk be,…..
A válasz igen, lehet. Lehet szeretni a dohányzást, mert valóban egy olyan dolog ami valaki(k)nek jólesik, a köztudottan sok káros hatása ellenére is. Ami viszont tény marad, hogy például egy átmulatott éjszaka után képtelenség felvenni az előző este viselt pulóvert, vagy hogy a…..
A szenátus egészségügyi bizottsága jóváhagyta azt a tervezetet, amely megtiltja a dohányzást zárt közterületeken, de megszavazta azt a módosító javaslatot, amely lehetővé teszi a kizárólag dohányosok rendelkezésére álló bárok, vendéglők, diszkók létrehozatalát.Most…..
Már csak az a kérdés helyes-e. A Barcelona labdarúgócsapata ugyanis egy dohányzás elleni kampány keretében az egészséges életmód fontosságára hívja fel a figyelmet. A klub egyúttal a következő idénytől megtiltja stadionja, a Camp Nou lelátóin a dohányzást. Spanyolországban…..
Legalábbis Új-Zélandon az a terv, hogy addig leszámolnak vele. Tariana Turia, a maori kisebbségből származó egészségügyi miniszter elmondta: "Eljött a döntő pillanat, hogy felvegyük a harcot a dohány okozta betegségekkel és a halállal, amelyekben szinte mindegyik…..
A Világgazdaság szerint alsó hangon 32,5 milliárd, de lehet, hogy 58,5 milliárd forint jövedéki adóbevétel kiesést jelent 2011-ben, ha a jelenlegi formájában fogadják el a dohányzás visszaszorításáról szóló törvényjavaslatot. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NVA) pénzügyi…..
méhike blogja 30 perc az Életért 2011.02.07 16:15:00
 Ezt ígéri egy látványosnak nem mondható website tulaja. Más módszerek degradálásával próbálja érvényre juttatni saját, állítása szerint százezrek által kipróbált és sikeresnek mondott módszerét. A honlap felsorol néhány személyt, akiknél bevált ez az eljárás, de…..
méhike blogja (Le)Szokás 2011.01.11 09:27:13
Mennyi is az annyi? És én ezt most mire költsem, amit nagy erőfeszítéssel összespóroltam? Végül is bármire? Nem jön ez rosszul. Csak ne viszketne a tenyerem egy bláz után. Apropó, ki emlékszik még arra az ARC-plakátra, hogy, ha egy évig megállom füstölés nélkül, spórolok…..
méhike blogja Tart-ÓÓÓ..... 2011.01.19 17:02:00
Visszaolvasgatva a korábbi bejegyzéseket, észrevettem, hogy sok érv és ellérv, kép, megállapítás stb. szól magáról a blázról. De mi újság varázspálcák tartójával? Lehet mintás vagy egyszerű fekete, nőies, férfias, exklúzív, fém, porcelán, leszokóban lévőknek,…..
smoke story Tüntetés! 2011.01.06 09:59:00
Több száz macedón blokád alá vette az egyik legforgalmasabb görög-macedón határátkelőhelyet. Az ok pedig nem más, mint a dohány felvásárlási árának rögzítése. Az időzítés is kiváló volt, ugyanis több száz macedón akar átvonulni görög honban az ortodox karácsony…..
smoke story Street art 2011.01.05 10:08:00
beton23 2011.01.11 12:25:57
Nyertél az illetőt Julian Beevernek hívják. És igen tehetséges "csóka"
pl:
users.skynet.be/J.Beever/pave.htm
ez az úgynevezett pavement art
És ezen alkotása igen figyelemfelkeltőre sikeredett.
smoke story Obama leszokott? 2010.12.20 10:46:29
Egy újabb dohányzó „top-celebről” derült ki, hogy abbahagyta a káros szenvedélyt. Ezúttal nem másnak mint mista Prezidentnek sikerült ez a bravúr. Persze nem kell nagyon előreszaladni, egyelőre csak a sajtósa Állít(gat)ja ezt. "Kilenc hónapja nem láttam semmi…..
Gondolom mindenki ismeri/emlékszik a Simpson családra. Ebben a sorozatban - Ropi bóhocot - leszámítva még ketten dohányoztak. Marge nővérei, Selma és Patty. Sok mesélnivaló nincs róluk, mert nem szerepelnek túl sokat. Viszont amikor igen, akkor elég nagyot dobnak az aktuális…..
Indiában a 2 legnagyobb dohánygyárnak le kellett állnia a termeléssel, mert félreértelmezhető utasítást kapott a kormánytól. Az állami vezetőség ugyanis azt találta parancsba adni, hogy december elsejétől "egyértelmű képeket kell elhelyezni a dohányzás ártalmairól a…..
beton23 2010.12.13 09:02:37
@joozska: Ja én is megnéztem a képeket, mi tagadás, hányinger keltő. Brutális. Alkoholos üvegre miért nem tesznek ki? Bírom mikor totál alkoholista emberek új májért sírnak és fennhangon közlik, hogy nekik ehhez joguk van. Szerintem még mindíg több a masszív alkesz, mint a láncbagós. Másrészt Joozska, tuti azt a kimutatást meghamisítanák.