Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chiga

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.27 09:30:00
Állítólag Jeff Conaway (Taxi) családja kikapcsoltatja a kómában fekvő színészt életben tartó gépeket. Conaway súlyos kábítószer- és gyógyszerfüggő volt, a kómát is egy túladagolás okozta.Roseanne Barr lehet Chelsea Handler nénikéje az Are You There, Vodka, It's Me Chelsea…..
Chiga 2011.05.28 06:17:04
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
Chiga 2011.04.22 18:42:18
@pyromaster:
Akkor neked, mint tudós embernek be kellene azt is látnod, hogy az intelligencia nem feltétlen a matematikai és a fizikai tudásra korlátozódik. Ha egy átlag intelligencia tesztet nézünk ott sem fizikai és matematikai kérdések vannak hanem inkább logikai. És mondjuk egy ügyvédi munkához is kell logika és némi intelligencia is. Azt meg nem állítanám, hogy nincsenek fekete, illetve cigány ügyvédek. Ja egyébként Sir William Arthur Lewis 1979. ben közgazdasági Nobel díjat kapott.
Chiga 2011.04.22 19:38:38
@Dendrobatidae:

Hát barátom a te stílusod tényleg vendégszerető. Nem irigylem a vendégeid. Egyébként meg csak a magad nevébe beszélj ne az összes magyar nevében. Ha tetszik ha nem pedig te is valamilyen etnikai keveredés végeredménye vagy. Ha csak nem vagy kb 150 cm magas enyhén barnás bőrű kicsit vágott szemű. Mint az őseink akik Árpáddal jöttek eme honba.