Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leveli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új szereplő érkezik a Született feleségekbe, és menten talál is magának szabadidős foglalkozást Bree személyében, aki csak látszólag nyelt karót, mint tudjuk. A vörös dáma ebben az évadban már összejött egy faszival, de az írók újabbat találtak neki Jonathan Cake…..
Leveli 2011.03.23 22:28:40
Praxis Szoptasson, ahogy akar 2011.03.01 14:00:00
Kedves Olvasók! Nemrég megszületett a kisfiam. Gyönyörű élmény is lehetett volna a szülés, sajnos a nővérek elrontották az egészet. Emberileg annyira nem álltak a helyzet magaslatán, hogy azt szavakban kifejezni szinte nem is lehetséges. Első gyermekről van szó, így nem…..
Leveli 2011.03.03 21:20:16
@Felicitasz:
köszi, bújtam a netet miatta eleget:)
ha a gyerek épp nem bömbölt, mert hasfájós volt, vagy folyton éhes.
kedves orvos kommentelők, megint paraszti eszem húzom elő, kérlek igazoljatok, vagy cáfoljatok:
10 órás vajúdás miatt 2 augmentin injekciót kaptam, mint köztudott, az antibiotikum kiöli a term. bélflórát is.
kérdésem: hüvelyi úton szült gyermekem hasfájóssága köthető-e az antibiotikum miatt feltételezetten kipusztult flórájához, amit amúgy a természetes születési környezet(minek szépítsem, hüvelyváladék, bélsár) miatt amúgy összeszedett volna?
Leveli 2011.03.03 21:41:15
@Leveli: bocs, pocokpocok vagyok, csak az ember azonosítója maradt bent:(
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..