Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viking Erika

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
Viking Erika 2018.04.13 11:24:51
@chrisred: Egy állításra válaszoltál, valaki azt írta, Budapesten is nyert a Fidesz. Ő nyilván a listás szavazásra gondolt, te megválaszoltad, hogy nem, mert vesztett és te pedig az egyénire gondoltál. És most ebből kéne eldönteni, hogy melyikőtöknek van igaza. No erre hívtam fel a figyelmet, hogy mindkettőtöknek és egyikőtöknek sem.
Viking Erika 2018.04.13 12:08:47
@chrisred:
A "Pesten is nyert a Fidesz. " állításra válaszoltad ezt:
"18-ból hat választókerületben."
Ha ez kérdés, és az a jelentése amit írtál, akkor én kérek elnézést, nem értettem meg a gondolatmenetedet.
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Viking Erika 2018.04.10 14:55:36
@Szelid sunmalac: Örülök, hogy te emlékszel ilyenre, én kevésbé és ez itt sajnos nem a reklám helye, tényleg nem emlékszem. De ne sorold fel ezeket, mert készséggel elhiszem neked. Büszke is vagyon nagyon Horn Gyulára. Viszont nem hinném, hogy a kormányzásuk lényegi elemeit bármikor szerették volna, ha a Fidesz megérti, vagy elfogadja. Mert nem ez a dolguk és felelősségük. Az már vérmérséklet és jólneveltség dolga, hogy mennyire becsüljük egymást és figyelünk-e egymás szavára, akkor is, ha a világot másképpen látjuk. Mi ketten ezt megtettük ma. A politikusaink, a te elvbarátaid, és az enyémek, ezt már másképp látják. De az is lehet, hogy ha évek óta mást sem csinálnánk egymással, mint egymás édesanyjának csapongó és érdekvezérelt nemi életét taglalnánk, akkor már mi sem tudnánk higgadtan figyelni egymásra. Ahogy nekik sem sikerül. Részben talán még érthető is.
Viking Erika 2018.04.10 15:27:55
@werinter: Nem kedves barátom, nem szeretünk. Én éltem benne. Ott nem volt választás, csak szavazás. Ez az alapvető különbség, még akkor is, ha ezt nyilván nem akarod megérteni. A diktatúra nem váltható le demokratikus eszközökkel. A Fidesz igen. Csak kéne valami olyat ajánlani az országnak, hogy megtegye. Szerintem inkább ezen dolgozz! Azt, hogy nekem jó lesz-e, nem tudom, ahogyan azt sem, hogy neked rossz lesz-e. Mivel egy országban élünk, valószínűleg, ha nekem jó, akkor neked is és fordítva is igaz. Tudod a kis ellenzéki pártok, ha nem tudnak előnyös koalícióba kerülni, mindig is dísznek ülnek a világ összes parlamentjében. Ez már csak ilyen. Tessék ne csak nagyobbat álmodni, hanem meg is "csinálni" (ha élhetek GYF örökbecsű és kedvenc igéjével)!
Az idei év legvártabb Sci-Fi filmjének ígéretével kecsegtetett a Csillagok között (Interstellar) című film. Az előzetesek nem voltak túl beszédesek, de engem valamiért mégis felcsigázott. Ismerjük korunk egyik legjobb filmrendezőjének munkásságát, így amikor meglátom egy…..
Viking Erika 2014.11.12 11:18:13
Uff. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, mit írhatott a kritikus az Eredetről! A Gumimacikról és a Csillagok háborújáról?
A kritikából értem, hogyha unalmasnak, izgalmasnak, csúnyának, szépnek érzi a kritikus, de ez írás nagyrészt a film valóságtartalmát kérdőjelezi meg. Ha ez nem derült volna pontosan ki, ez a film nem igaz történeten alapul, fikció. Ahol a forgatókönyv és rendező szerint a szeretet és az emberi erőfeszítések képesek legyőzni olyan hatalmas erőket mint a gravitáció. Szerintem ez egy filmben nem tilos. A National Geographic-on furcsa lenne, de egy eposzban, mesében miért is? Ahogy sok hosszú filmnek, szerintem ennek is voltak ritmuszavarai, azaz voltak vontatottabb és nagyon feszült részei, de összességében szerintem nem volt unalmas. A kritika a színészi teljesítményekre, a képi világra és egy csomó dologra nem tér ki, mondjuk nem is kötelező. Viszont kitér a por kérdésére. Én nem emlékszem, javítsatok ki, ha tévednék, hogy a film bemutatta volna, hogy mi okozza a Föld pusztulását, a növények betegsége például nem csak porra utal. De talán ez dramaturgiailag nem is volt fontos, hiszen a történet nem arra tette a hangsúlyt, hogy hogy akadályozzuk meg a Föld pusztulását, hanem azt, hogy hogyan tudunk elmenekülni. Ehhez képest a por egy tünet volt, nem maga a probléma. Ha agydaganattól fája fejem, az még nem jelenti azt, hogy kalmopyrintől meggyógyulok (gigantikus porszívó).
73 millió Forint gyűlt össze a devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi gyerekek részére a devecseri iszapkárosultak javára az oktatási államtitkárság és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által szervezett "Százforintos gyűjtőakcióban". A kezdeményezés nemes,…..