Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joco2057

2 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílászárót nem 5 évre vesz az ember, így aztán teljesen érthető, hogy Laci a garázskapuján felbukkanó - a fenti képen is jól látható - jelenséget nem tudta sem kissé rusztikus képzőművészeti alkotásnak, sem békebeli hangulatot kölcsönző nosztalgikus patinának látni, hanem csakis annak, ami: egy…..
joco2057 2018.07.07 18:14:56
@onlajnok: Nekem logikusnak tűnik, hogy kiáll a garázsból járó motorral, benyomja a távírányitót, aztán telózik egyet és elégedetten elindul :)
Ez itt fent a Deuce előzetese, az HBO-ra ősszel érkező David Simon-George Pelecanos sorozaté, ami az 1970-es és '80-as évekbe viszi majd el a nézőt, abba a korba, amiben a New York-i Times Square volt a pornó egyik fellegvára, nem pedig a budapesti Gattyán-villa. A The Deuce-ban James Franco lesz a…..
joco2057 2017.06.01 10:18:13
@DaveEr: Bizonyára y vagy z generációs emberke vagy :)
A vásárlókkal, ügyfelekkel való megfelelő kommunikáció mára nem luxus vagy extra gáláns szolgáltatás egy cég részéről, hanem alapelvárás, hiszen egy perc alatt végifuthat a neten egy-egy szaftosabb sztori, ami aztán kinek kell? Mégis, sokszor egészen nagy cégeknél is tapasztalható hiányosság ebben a…..
joco2057 2016.12.16 17:14:40
joco2057 2016.12.16 17:16:27
@a gyűlölködő uszítás eredménye; egy rendőr meghalt:
Nem is igaz!! Már a Jobbik jelentkezett ovállal is :)
Szegény levélírónk rettenetes helyzetbe került, ami miatt érthető módon adta ki magából a feszültséget ebben a lendületes, káromkodós-beolvasós levélben, de sajnos úgy tűnik, a bank helyesen járt el. Legalább is a GVTI-fogyasztóvédők ezt írták kérdésünkre:  Az a rossz hírünk a panaszosnak, hogy a…..
Mert minden hozzám hasonló átéli ezt családi ebédek, kocsmázások alkalmával. Akinek még nincs autója, nem tudja, hogy mit gondoljon erről. Ő most talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Vagy mégsem?..
joco2057 2016.09.20 19:24:11
@Márk_Márk: Drága barátom ha valamihez nem értesz ahoz ne szólj hozzá :)
1, A gyári előírás 30 ezer km volt olajcserére 12 éve!!! kapis? Én 15 ezrenként cseréltem!
Gátlókat akkor kell cserélni ha nem teszik a dolgukat, az enyém hibátlan volt.
Vezérlést 150 ezernél kellett cserélni, megvolt!
Végig márkaszervizben, szervizkönyvvel vezetve. Szerinted nem volt rendben? háát vegyél jobbat :D
A veranda pontos definíciója a Wikipédia szerint üvegablakokkal kerített erkély, de van ennél pontosabb megfogalmazása is, miszerint a ház szélmentes oldalához toldott oszlopos, kültéri, fedett terület. A veranda gyakorlatilag megegyezik a tornáccal, ami évszázadok óta a magyar építészet része, és…..
Azt nem lehet a szemünkre vetni, hogy nem szoktunk minden céget és eljárást szidni, amit csak lehet, de ezúttal nem teljesen világos, ha egyszer a küldemény azonosítója nem nemzetközi postai azonosító, tehát nem szerepel a Magyar Posta rendszerében, akkor mégis honnan kéne tudniuk, hogy mi van vele?…..
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
joco2057 2015.08.25 10:38:40
Gergely 3 levélből és 1 videóból álló anyagot küldött nekünk. Ezek intermediális erőteret képeznek, túlmutatva a vizualitás és textualitás egymásmelletiségén. Vagy mi. G levele az E-höz: Tisztelt Hölgyem/Uram! Elvileg online diktálnám a mérőállást, csakhogy a…..
Az árfeltüntetési szabályozás szerint az ömlesztett árukat és a vendéglátásban kínált árukat leszámítva nem oké "az „X Ft + áfa”, valamint az „X Ft + áfa Y Ft” típusú ártájékoztatás." A  tófólia tuti nem vendéglátásban kínált termék, és nem igazán tűnik…..
Az előválogatók katasztrófája után egyáltalán nem lepődtem meg, hogy Sixx az élő adás után is arra a konklúzióra jutott, hogy a Rising Starnak már tényleg semmi értelme nincs. Aztán kiderült, hogy két figyelemre méltó énekes csak akad a mezőnyben, ez a szám pedig alig…..
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
joco2057 2014.11.11 11:38:22
@Leone_510: Hihetetlen tapló vagy hallod!
Legalább annyi tisztelet lehetne benned, hogy a neveket megjegyezd.
Ha nem tetszik akkor ne nézd. Véleményed lehet de kultúra is kéne, hogy azt normálisan kinyilvánítsd.
joco2057 2014.11.11 11:26:27
@Madox Williams: A paraszton kívül minden másban egyetértek :)
Az általános iskolát Erzsébeten az Ady Endre utcában jártam ki. Nagyon szép emlékeim vannak róla. Olyan pedagógussal csak jóval később, felnőttként találkoztam mint akik ott tanítottak. Máig hálás vagyok a kémia biológia tanárnőnknek, hogy személyesen eljött és…..
Tiszteletem az olvasónak. Mostanában annyi mindent olvasok az un. Kádár korról, hogy megakarom veletek osztani az én tapasztalataimat is. 57-ben születtem, a forradalomnak köszönhetem létemet, anyám nem mert elmenni a kórházba elvetetni, akkor már lövöldöztek mindenfelé. Proli család voltunk,…..
_ 2014.09.01 13:07:20
Talán tegnap járta körbe a sajtót az a hír, hogy valamelyik magyar egyetem gólyatáborában megerőszakoltak egy lányt. Mielőtt elolvastam az Index vonatkozó cikkének facebookos kommentjeit, már biztos voltam benne, hogy a közvélemény kb. két másodperc alatt, a tények alapvető…..
joco2057 2014.09.02 13:00:10
@mel gibson: Egyetértek veled!

A baj az szerintem, hogy nincs igazi viselkedés nevelés sem a családban sem az iskolában.
Biztosan olvastatok már az áldozat típusról, aki predesztinálja magát erre a szerepre. Amikor úgy öltözködöm, úgy viselkedek és átlépek bizonyos határokat akkor az esély, hogy áldozat legyek megsokszorozódik.
Nem dicsekvésképp mondom de két lányt neveltem fel a fiam mellett és soha nem kerültek még csak ilyen helyzet közelébe sem.
Viszont rengeteget meséltek a baráti társaságban előforduló "ribi" viselkedésről ( ők mondták így )
És félre ne érts!! Ott rohadjon meg a sitten a tetű, aki visszaél ezzel!!!!!
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
joco2057 2011.12.27 19:33:47
@Pan Modry:

Tudod erről mindig az egyik barátom felesége jut az eszembe:)
Békásmegyeren lakott és végig a belső sávban ment a szentendrei úton befelé, mivel elmondása szerint:)), az árpád híd pesti végén balra kell kanyarodnia a váci útra:D:D
joco2057 2011.12.27 19:59:00
@Pan Modry:

Ne haragudj de te nem érted, hogy én mit akarok közölni:)
Eleve mi a fenének kell bárhol folyamatosan közlekedni a belső sávban??
Még városban is felesleges és irritáló!
Ha telítettek a sávok akkor ok de egyébként sztem bunkóság, már bocsánat!
joco2057 2011.12.27 21:52:07
@Pan Modry:
Úgylátom soha nem fogunk ebben egyetérteni:) de nem baj, jó a vélemények sokfélesége!
Én továbbra se értem, hogy miért kellett megengedni a folyamatos haladást a belső sávban.
Ezért van az a sok hígagyú, aki az autópályán is ezt teszi!
A háromsávos részen pedig eszébe sem jut a szélső sáv, azthiszi, hogy a középső a kijelölt sáv neki:)