Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasutaskritikuskritikus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasutaskritikus Meglepő fordulat 2010.12.11 12:25:00
 Tízmilliárdos kötvénykibocsátást tervez a Máv. Ez ugye egyszerűsítve hitelt jelent, csak így szebben hangzik, és amelyet pályafelújításokra óhajt költeni. Ennyire nincs már egy fillér sem a kasszában, hogy már ehhez is hitel kell? Na persze honnan is lenne pénz? Csak mert…..
Vasutaskritikus .Es 2010.12.07 21:15:00
 Mindannyiunk kedvenc kisszériás gyártója, a Quabla, új modellel rukkolt elő. Sőt nem is egyel, és egyik izgalmasabb mint a másik! A legújabb Es kocsi kimondottan lázba hozott, bár amikor megpróbáltam összeszámolni, hogy eddig hány kisszériás Es kocsi jelent meg a mindenféle…..
vasutaskritikuskritikus 2010.12.11 13:54:01
Kedves Kritikus!
Már alig vártuk, hogy ismét porondra tedd a kisszériás gyártókat.
Senki nem felel meg, semmi nem jó, csak Te magad vagy a FASZAGYEREK természetesen csupa nagybetűvel, Te mindig a frankót írod.
Miért baj az, hogy több gyártó készíti el hasonlóan ugyanazt a kocsit, legyen az MK, QuaBLA vagy bárki……………
Miért baj, hogy valaki elsőként jelenik meg egy modellel, nem a te nyakadon marad a készlet, ha nem tudja eladni, legyen az ő problémája, nem?
Miért baj, hogy, 25 féle pályaszámmal készít valaki mozdonyt, hiszen legalább van választék.
Az antikolásról, nem is írok megtették előttem.
Legalább azt nézd meg, miről írsz:
Es kocsi helyett E, (gondolom fogalmad nincs, mi a különbség) a jubileumi modell, benne van a hírlevélben is,/ kezdő modellező is tudja/, továbbá tudod te mi az, hogy JUBILEUMI?
Gyártottál, alkottál, előállítottál már valaha valamit, és elérted, hogy jubileumot élj meg valamiből, emlékezetessé tedd? Akkor tudnád, hogy a jubileum alkalmából a gyártó szabadsága érvényesül, olyat készít, ami számára fontos, emlékezetes és nem olyat, amit bárki megrendelne, elvárna, a külső ráhatások ilyenkor nem érvényesülnek, az alkotói szabadságról nem is feltételezem, hogy hallottál. És ha tudni akarod, ezek a legértékesebbek, több ilyen jubileum nincs, csak másik, rákövetkező……………
De hát neked mondhatom, beteg, negatív ember ezt nem érti. Szerencsére sokan értik.
Honnan tudom? Az ilyen darabokat bárki nem szerezheti meg. Vagy ráhibáztam? Ez a baj? Neked nem jutott? Elfogyott?
Tudod, örülök, hogy van véleményed, ugyanakkor sajnállak, mert neked minden rossz, Te egy igazi negatív ember vagy, ezen el kell gondolkodni…………
Egyetlen díjazandó tulajdonságod: Olyan ”széleslátókörű” ember vagy, aki minden témában tud fikázni, a világon minden rossz és negatív, ugye?

Praxisomból adódóan meg is oldottam, megvan a diagnózisod:
Paranoid betegség tüneteit, hordozod.
Sürgősen keresd fel a helyi pszichiátriát, hogy kezeltesd magad.

Mielőtt rákeresnél, az interneten megírom a tüneteit ennek a betegségnek:
Gyanakvás, érzékenység a kritikára és ezzel egyidejűleg a mások kritikájára való hajlam, önelégültségre való igény.
Kérlek, szépen kezeltesd magad, nem magad miatt, hanem a környezeted miatt!
Ért valaha valami jó az életben? Csak remélni merem, hogy nincs gyermeked, családod, aki szenvedhetne a negatív kisugárzásodtól!
Látom azt, hogy milyen kártékony vagy így a hálón keresztül, bele sem merek gondolni, a közvetlen környezetedre milyen hatást gyakorolsz.

Egyébként nem tudod ugye, hogy a negatív reklám is reklám? Minél inkább lefikázol valamit, annál kíváncsibbak az emberek, lásd saját magam. Nem is figyeltem fel a jubileumi modellre, de miután felhívtad a figyelmemet megkerestem, át olvastam a QuaBLA honlapján, nagyon tetszik, bármit megfizettem volna érte, hogy hozzájussak, bementem a boltba és megvettem! /Mert van rá pénzem!/
Egy QuaBLA modellt, ami munkásságuk 15.évi jubileumára jelent meg!

Utolsó gondolatodra reagálva:
"Ezeket kapjuk karácsonyra? Köszönjük…"-
Nem fogod "megkapni" karácsonyra, mert csak úgy senki nem kapja meg, meg kell vásárolni. Vagy ez a probléma? Nem tudod megvásárolni? Bár szerencséd van, épp üzletbe is kapható, nem is olyan súlyos áron, talán azért mert jubileumi................ /bár mint tudjuk neked ez nem mond semmit/.Vagy neked erre sincsen pénzed? Nem csak a lelkivilágod szegény, a zsebed is üres?
Ráhibáztam, ugye? Itt van a kutya elásva!