Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophiemate

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
laceandblue készítette ezt a képet...
 Hát eljött az idő, amikor az Elie Saab haute couture kollekció jobban megdobbantotta a szívemet, mint Lagerfeld vagy Galliano alkotásai. A kifutós képeket nézegetve végre rájöttem, hogy mi az, ami Saab koncepciójában ennyire mesteri:Egy olyan éles határmezsgyén tud mozogni a…..
sophiemate 2011.01.27 15:05:22
OurFashion Hermés a kirakatban 2011.01.27 14:00:00
A világ talán legexkluzívabb táskáját nem lehet csak úgy kidobni a kirakatba, hozzáértő kezek, tapasztalat és rengeteg kreativitás szükségeltetik a dekoráció elkészítéséhez. A párizsi üzletük kirakata pedig nem csupán egy a sok közül, hanem inkább kiállítás, ahová…..
Következzen egy szubjektív lista, viszonlyag megfizethető karácsonyi ajándékokról magyar divattervezőktől:1. Je Suis Belle nyaklánc 15900 FtHol tudod beszerezni?Showroom: Budapest Ferenciek tere 11. 4.em2. Vágó Réka borítéktáska 9900 Ft Hol tudod beszerezni?www.ourstyle.hu…..
sophiemate 2010.12.13 11:54:46
1. Ne viselj PIROS vagy ZÖLD holmikat. Úgy fogsz kinézni, mint egy karácsonyfa.2. Felejtsd el a KABÁTOT (akkor sem kell, ha kint 5 fok van). A ruhádnak kell hatásosnak lennie.3. Válaszd az ARANYAT. Olyan leszel, mintha egy kicsomagolásra váró ajándék lennél.4. Menj fodrászhoz,…..
Néha már unalmas csak a szépséges lányokat nézegetni egymás mellett, érdemes megmozgatni az állóvizet valamivel a változatosság kedvéért. A következő képeket a VMAN-ben jelent meg, nem gondolnám, hogy osztatlan sikert fog aratni az olvasók közt. Mario Testino dán…..
sophiemate 2010.12.11 13:28:47
Waris Dirie története bejárta a világsajtót, majd amikor könyvben írta meg önéletrajzát természetesen azonnal a bestsellerlisták élén találta magát az afrikai faluból induló lány története, aki sok küzdelem árán először világhírű modell lesz, majd pedig felszólal a nők…..