Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fashionaddict

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Enikőt már sokféle fotósorozatban láthattuk, de nem sokszor szokott szemüveget viselni. A japán Vogue Beauty azonban rájött, hogy remekül állnak a szemüvegek a magyar modellnek. A januári számban, így egy egész anyagot szántak ennek a témának "Cosmetic Vision" néven.…..
Kate Moss júniusi esküvőjéről készült képeket nézegetve az egész divatvilág zsongott attól, hogy milyen gyönyörű lány Kate Moss féltestvére, Lottie. Azonnal elkezdték a cikkezést arról, hogy mennyire érdemes lenne neki Kate nyomdokaiba lépni és modellként dolgozni, így…..
fashionaddict 2011.11.15 12:19:48
Tudom, hogy ezért le leszek még oltva, de a véleményem szikraszilárd. Egész egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mit találnak az emberek annyira szuperkirálynak a 7-800 forintos műkávékon.          Jó, nem azt mondom, szép és…..
 Vágjátok azt a sálmegkötési módot amikor nem körültekerik az emberek a nyakuk körül a sáljukat, hanem abban az elképesztően furcsa módszerrel, ami szerintem semmit nem melegít, igy áthurkolják hogy lelóg a fele elől mint vmi nyakkendő. Multkor utaztam a 2es villamoson és…..