Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúl És Kutya

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meguntam. Elég volt. Túl sok nyűggel jár! Nagyon macerás. A sex sikeresen elmúlt, elapadt bennem. Emlékszem a pillanatra, amikor távozott: ültem a konyhán, fél kilenc és Dallas körül járhatott, akkor múlt pontosan. Pedig annak idején tudtam, mitől döglik a nő. Szerettem orgiákra…..
Nyúl És Kutya 2015.02.28 11:03:53
 Michel Platini nyilatkozott, jó lenne ha az Aranylabda német játékoshoz kerülne, a Real Madrid levelet küldött, jó lenne ha nem prejudikálna e tekintetben.   Érdekes...a futball, a futballista, a közönség viszonyrendszerének tekintetében mindenképpen. Ki érdemli meg legjobban a…..
Nyúl És Kutya 2014.12.13 15:50:18
Az elmúlt két hétben a Sonynak köszönhetően jobban szemügyre vehettem egy igazi felső kategóriás 4K TV-ét. A legtöbb embernek sajnos ma Magyarországon nem telik egy ilyen árú készülékre. Sokak szerint a 3D technológia egyre jobban kezd háttérbe szorulni, és a gyártók az…..
Hatalmas a ribillió az RTL Klub háza táján (is), ugyanis hogy, hogy nem, a csodálatos, fantasztikus Ördög Nóra (civilben: aktfotósfeleség), a csatorna saját nevelésű, egykori üdvöskéje 13 év után felmondását lobogtatva bekocogott mélyen tisztelt Kolosi Péter programigazgató…..
Nyúl És Kutya 2014.07.25 15:22:35
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..