Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joozska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
smoke story Átgondolatlan, ostoba 2011.06.15 13:33:07
Ez az a két szó, ami először eszembe jut a kormány újabb – dohányosokat sanyargató – tervezetéről. Három lépésben tervezik emelni a dohány árát. A vágottét jóval nagyobb mértékben, mint a készen kapható változatot, ami alapvetően nem is baj, mert lássuk be,…..
A világ egyik legnagyobb dohánygyártó cége hadat üzent az ausztrál kormánynak. Ha bevezetik a tervezett szigorításokat – melyek lényegében ellehetetlenítik a legális dohányárusítást – akkor jelentős mértékben csökkenteni fogják a termékeik árát. A legnagyobb…..
smoke story Trükkös görögök 2011.04.22 13:46:00
Ezt a napsütéses, szép országot nagyon agyafúrt emberkék lakják. Történt egyszer, hogy a nép nyugalmát megzavarva egy okos vezér, név szerint Jeórjiosz Papandreu bevezette a roppant szigorú dohányzásellenes törvényt. Ezzel igazából senki nem értett egyet, nem volt jó az…..
smoke story Illem vagy szabály 2011.03.22 11:54:00
Érdekes felsorolásra és egyben konklúzióra bukkantam egy cikk olvasása közben. Íme: Az etikett szerint például nem illik rágyújtani kis légterű helyiségekben, szórakozóhelyeken, tömegközlekedési eszközön, ruhatárban, liftben, olyan gépkocsiban, ahol gyermek, terhes nő vagy…..
smoke story Lobbi vagy nem lobbi? 2011.03.09 11:45:00
Ez itt a kurva nagy kérdés kérem szépen. Mindenhonnan az folyik, hogy most így meg úgy nem hagyjuk magunkat a dohány lobbi hatásának, stb. Csak egy kicsit kéne megvizsgálni a másik oldalt is. Heintz Tamás akiből hirtelen előtört az egészségvédelem, és most nagyon meg akarja…..
A Világgazdaság szerint alsó hangon 32,5 milliárd, de lehet, hogy 58,5 milliárd forint jövedéki adóbevétel kiesést jelent 2011-ben, ha a jelenlegi formájában fogadják el a dohányzás visszaszorításáról szóló törvényjavaslatot. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NVA) pénzügyi…..
smoke story Spanyol bohózat 2011.02.21 11:16:00
Újabb zseniális húzással keltették fel a világ figyelmét a spanyolok, pontosabban a katalánok (legalábbis az enyémet biztos). Az történt ugyanis, hogy az egyik barcelonai színházat meg akarják vágni amiatt, mert a Hair című előadás közben rágyújtottak a szereplők (zárt…..
smoke story Leverték a forradalmat 2011.02.14 13:53:31
Nemrég beszámoltunk arról, hogy van egy kis spanyol étterem, aki nyíltan dacolt a kormány ésszerűtlen intézkedésével. Sajnálatosan az lett a sorsa, mint amire számítani lehetett. Bezárták a helyet. Szerencsére ”csak” két hónapra és nem végleg, viszont az nagy…..
smoke story Mától tilos... 2011.02.01 09:22:00
...dohányozni a BKV megállóiban. Figyeljünk oda, mert akár 50 000 forinttal is lehúzhatnak a szemfüles közterületfelügyelők! Persze ha ezt is olyan beleéléssel fogják ellenőrizni mint az aluljárókat, akkor úgy vélem nem igen van mitől tartani...
Le akarsz szokni?! Menj New York-ba!Legalábbis számomra valami ilyesmi üzenete van annak a cikknek, melyet ma reggel félig nyitott szemem segítségével, kedvenc kávémat kortyolgatva, próbáltam meg átpaszírozni agytekervényeimen. Kevés sikerrel. Végül pár óra vegetálás után…..
...csak a kriptonittal vigyázz!  ..
Valószínűleg nincs olyan ember a Földön, aki ne látta volna, vagy legalább így vagy úgy ne találkozott volna a Sebhelyesarcúval. Ha más nem, akkor Joey ágya felett is felbukkant néhányszor. Az akkor még csak íróként tevékenykedő Oliver Stone műve a maga idejében megosztotta a…..
smoke story Közérdekű 2010.12.10 10:46:39
Úgy néz ki, hogy még fel se vette Tarlós István testformáját a főpolgármesteri szék, de már a dohányosokat kezdi sanyargatni ő is. Ha a Közgyűlés elfogadja, akkor tilos lesz Budapesten a tömegközlekedési járművek megállóiban rágyújtani. Ha pontos akarok lenni akkor a…..
Indiában a 2 legnagyobb dohánygyárnak le kellett állnia a termeléssel, mert félreértelmezhető utasítást kapott a kormánytól. Az állami vezetőség ugyanis azt találta parancsba adni, hogy december elsejétől "egyértelmű képeket kell elhelyezni a dohányzás ártalmairól a…..