Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsepeg

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Boxer-Hiéna ezúttal egy kis látókör-szélesítésre hív minden játékost. A nyeremény nem más, mint egy fémkazettás Subaru pendrive és egy plexikockába mart Subaru dízel-boxermotor. A feladat nem bonyolult, talán olyan is lesz, akinek fejből menni fog. A kérdés csupán annyi,…..
Zsepeg 2012.12.21 10:23:54
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Sosem találod a villás kulcsot? Szanaszét hevernek szerszámaid? Oké, hogy átlátod a káoszt, de ezzel a remek kis Renault-s szerszámos ládával még könnyebben rendet tarthatsz a garázsban. Bónuszként jár hozzá egy NABI póló. A kérdés: Hol tartotta a Totalcar…..
Zsepeg 2010.12.11 11:40:52
Zsepeg 2010.12.11 12:46:40
@ommm: Köszi!
Ha nagyon szeretted volna megnyeerni a Michelisz Norbi által dedikált Dension-WTCC-csomagot, de lecsúsztál róla, akkor fordulj bátran a Hiénához és válaszolj a kérdésre. Az első, helyesnek elfogadott választ adó jutalma egy remek csomag lesz. Íme: Sorold fel a VMaxzsoltosodás…..