Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h0sszu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ismerjük a kiskőrösi Pátria együttes tagjait, de valószínűleg ők lehetnek a XXI. század elejének legjobb fejei, hiszen ki másnak lenne bátorsága gyorsuló világunkban egyetlen nagyszerű gesztussal újraalapítani a Lordot, a Bikinit és a Beatricét? No és olyan szövegeket…..
comment:com Csintalan visszatér! 2006.09.08 12:10:00
Már alig várjuk. Főleg, amióta láttuk a rövid, de a kábeltelevíziós piacon egyedülállóan látványos, tizenöt másodperces reklámot, amiben a tűzből jön, (Hol volt eddig? A purgatóriumban?), és végül cafatokra robban. CS2. A kommunista csinovnyik visszatér, hogy a kamerák…..
Nem hiába mondják a szomszédok, hogy Büntető nénit most ne zavarjuk, a Hajós András megy a tévében. Én ugyanis szeretem a Hajós Andrást, mert rendes fiú, ráadásul szép, szomorkás számokat énekel. Ezért is kaptam fel a fejem, amikor a magnó játszani kezdte a Parabend…..
Ezek a fiatalok olyanokat énekelnek, hogy "Lement Jürgen a diszkóba, belenézett a stroboszkópba. Elővette nagy pöcsét, levizelte pártkönyvét". Ez alapján még jó fejek is lehetnének, de nem azok, hanem művészkedős jampecek, megismerem az ilyet. Ezt a típust egy tizenkét…..
Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban. Van abban valami bizsergetően életigenlő, amikor három-öt fiatalember mosolyogva ugrándozik, folyik róluk az acetonos izzadság, és a zenetévékből jól ismert pózokba feszülve tépik a gitárt. Főleg, ha az énekes olyan…..