Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miluska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A médiatörvény előírásainak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök felkérte - más szakmai szervezetek között - az MTE-t, hogy tegyen javaslatot olyan személyre, aki az egyesület szerint alkalmas lehet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöki posztjának betöltésére.…..
Számoljuk együtt a szavazatokat!   A 2014. országgyűlési választásokra április-május hónapban kerül sor. A választás napját a köztársasági elnök állapítja meg. A jelenlegi kormánypártok már elfogadták a magyar parlamenti választás érdemi (szakmai kifejezéssel: anyagi…..
most az van, hogy összepakoltam. fehér a szoba és szögeletes. egyedül egy kis penész a sarokban töri meg a geometriát és a tudat, hogy hagytam egy levelet az utánam jövőnek a fiókban. még a gépelésem is vízhangzik csöppet, bár az lehet eddig is így volt, csak szólt a zene. ablak…..
тирбушон! utazni 2010.12.10 21:26:10
orangeways kényelmes. bécsi reptér igazán nagy reptér. emellett kedves is, információs pultnál nyom a csaj, hogy rakjak még adventi kalendáros promó cukorkát, vigyek a gyerekemnek is, ha van. aztán kapok vócsert, ami öt euró és levásárolható bármilyen shopban. bármire. aztán…..