Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergio

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
Szergio 2011.04.29 20:33:44
@readya: Van mentésem, s abban meg is van ... (legalábbis a Hiányzó alkalmazások és mentett adataink" címszó alatt találtam egy "Napi tájékoztató" alkalmazást - gondolom erről van szó). Sajnos át van húzva, s ha helyre akarom állítani, akkor a Titanium kiírja, hogy helyreállítás megtörtént, de nem változik semmi.

De lehet, hogy valamit nem jól csinálok, vagy nem jó helyen keresem?
Szergio 2011.05.04 10:17:12
@Attila_233:
Igen, azt én is tapasztaltam, hogy a GPS nagyon "halvány" ... legalábbis a Maps több száz méterrel arrább tesz ... a Track is teljesen szakadozik. Ha volt is pontatlanság, de ilyen azért nem volt a Froyo alatt.

Esetleg valami ötlet, hogy ezt hogy lehetne javítani (legalább egy kicsit ;-))
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..