Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosshop.hu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Míg a téli hónapokban lábunkat elrejtjük a külvilágtól, addig a kezünket számos próbatétel elé állítjuk nap mint nap. A hidegtől kiszáradhat (kifehéredik, kirepedezik), kipirosodhat, akár kisebesedhet, ami nem csak esztétikailag nyújt kellemetlen látványt, de…..
okosshop.hu 2011.01.28 08:04:30
Little Stylist 100% TREND 2010.11.19 16:55:00
 Eljött a bakancsok ideje. Bár ami képen látható nem éppen a legextavasánsabbak (jól megfogalmaztam...) közé tartozik, pedig ennél vannak jóval merészebb bakancsok is. Ennek csak egy kis sarka van, de létezik belőlük platform és sokkal magasabb sarkú is. De a…..
Az OPI cég két új kollekcióval is készül nyárra: az egyik az India fantázianevet viseli, a másik pedig retró hangulatú árnyalatokat mutat be. Elvileg Magyarországon is meg lehet őket vásárolni (az Indiát láttam a cég honlapján)A Retro Fun in the Sun nagyon jól mutathat a lesült…..
 A hideg napok ellenére a madarak már hetek óta azt csiripelték, hogy a Los Angeles-i ragyogás, azaz az L.A.Colors és az L.A. Girls dekorkozmetikumok hazánkból indulva fogják meghódítani egész Európát. A megnyitóval egybekötött sajtótájékoztatót a Mammut 2…..
 Körömlakk választás esetén a legfontosabb tényező az, hogy egész egyszerűen kellemes érzés fogjon el bennünket abban a pillanatban, amikor az adott színt elképzeljük magunkon. Szerintem nem létezik olyan szín, aminek egy bizonyos árnyalatába nem szeretne bele még az is, aki…..
okosshop.hu 2010.12.10 20:52:41
Link: www.opishop.hu
facebook:-))
www.facebook.com/profile.php?id=100001730331436

Gondjai vannak a kézbőrével? Száraz a kézbőre, kirepedezett bőre?
Változatos termékek, minden kéz, és láb, problémára. A legjobb kéz- és lábápoló, OPI készítmények, a www.opishop.hu oldalon. Kézápolásban és lábápolásban a legjobb! Klikkeljen, a www.opishop.hu oldalára, válasszon magának, az O.P.I. termékek közül! Világelső, kéz és lábápoló készítmények, profi körömlakkok, műkörmös anyagok, a legjobb árakon!
Ingyen, o.p.i. ajándék, akció! Ha az oldalon jelentkezik, teljesen ingyen, meg is kaphatja ajándékát, amit ingyenesen, címére postáz, az OPI.
Már csak 31 nap van karácsonyig, így szeretnénk néhány különlegesebb ajándékötlettel segíteni a készülődést - természetesen a megajándékozni kívánt személyiségére szabva.Vagy Ti már jól álltok az ajándékvásárlással?Cool konyhatündéreknek:A Pac-man 30.…..
okosshop.hu 2010.12.10 20:48:22
Változatos termékek, minden kéz, és láb, problémára. A legjobb kéz- és lábápoló, OPI készítmények, a www.opishop.hu oldalon. Kézápolásban és lábápolásban a legjobb!

Van tökéletes, hibátlan műköröm! Klikkeljen a linkre és válasszon magának, a legjobb, opi termékek közül!
Link: www.opishop.hu
facebook:-))
www.facebook.com/profile.php?id=100001730331436