Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Álmaid Nője

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok!   Egy kicsit belehúzok a blogolásba,mert szerintem jobban fel kéne korbácsolni a kedélyeket,kihozni az olvasókból az érzéseket,szexuális titkaikat. Jó dolog megtudni,hogy ki hogyan,miként azonosul a vagy sem a naplómmal. Jó  megtalálni a közös pontokat…..
Álmaid Nője 2010.12.10 16:10:07
Nagyon szeretem a blogodat, legalábbis azokat a részeket, ahol írsz :)

Tetszik, hogy van olyan férfi, aki nemhogy felvállalja, de közzé is meri tenni, hogy az ízlése a húsos nőkhöz húz. Tudod, a férfiak legalább 60%-a így van ezzel, csak azt gondolják, ciki bevallani, hiába tendálunk már afelé, hogy mindenféle testképet normálisként fogadjon el a világ. Nagyon jól fogalmazol, és ez ritka, főleg a férfiak között, plusz ahogy írod, még nem is vagy egy pálcikaember, pedig általában a vékony férfiak vonzódnak jobban a telt nőkhöz, legalábbis bevallottan. Próbáltam megsaccolni, hány éves lehetsz, mert az ízlésüket nyíltan vállaló férfiak 40 felett szoktak lenni, de inkább 50 felett, ahol már nem érdekli őket, hogy mit mond a külvilág, nem kell megfelelniük semmilyen normának, ami az ízlést, és a választott párt illeti. De olyan idős nem lehetsz, mert írod, hogy nősülni készülsz (amit, amellett hogy gratulálok, szívből sajnálok is, a molett női társadalom elveszít veled egy potenciálisan jó társat). Írod, hogy "lebuktál" a párod előtt ezzel a blogolással. Belegondoltam a helyzetébe, és nagyon szar érzés lehetett neki a dolog, de főleg a titkolózás miatt, remélem, nem azért, mert ő nem dundi, és most derült ki számára, hogy valójában az ilyen nőkre buksz... Bár abból, ahogy írod a sztorit, nem erre lehet következtetni.

Egyszer szívesen beszélgetnék veled a duci témáról, mert nagyon érdekel egy olyan férfi véleménye, akinek vannak értelmes gondolatai is a témában, nem csak abban merül ki a dolog, hogy úúú, csöcs, segg! Vajon mi igaz abból, hogy a dundikhoz vonzódó férfiaknak anyakomplexusok van? Mitől jobbak a szexben? Persze általánosításokat sokat hallani, de senki nem tudja úgy elmondani, hogy egyet tudjak érteni, vagy élvezettel hallgassam. Sokak szerint, a ducik favorizálása, beteges dolog, de szeretném azt hinni, hogy egészséges lelkű férfiak is szeretik a molett nőket, akik nem kompenzálnak, csak ilyen az ízlésük.

Majd talán egyszer megtudom ezekre is választ.

Írj még sokat,

Üdv, Jenna
Álmaid Nője 2010.12.14 20:30:29
Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat, Viktor, neked is, jó látni, hogy vannak olyan fickók, akik nem tagadják meg magukat, hogy ne térjenek el a szürke színtől, ha értitek, mire gondolok. A való életben is így van ez, ezek szerint, legalábbis nálatok, hogy (büszkén) vállaljátok, hogy húsos barátnőtök van. Biztosan titeket is piszkáltak, piszkálnak emiatt. Ti mit mondtok az ilyenekre? Mert tudtommal a jó ízlésű (:-D) férfiak sokszor azért nem vállalják fel rajongásuk tárgyát, mert félnek, hogy mit mondanak a haverok, ismerősök, család, a haverokkal nem lehet továbbra is a kövér nőkön röhögni, mert most már az egyik srác olyannal jár a társaságból. Értitek, mire gondolok? Nyilván ez titeket nem rettent vissza, de nagyon sok befolyásolható férfi van, akiket ez igenis arra késztet, hogy tagadjon, bujkáljon.

Ilovechubby, 25 éves vagyok, hogy válaszoljak a kérdésedre, levelet nem hiszem, hogy fogok írni, nem rajongóként jöttem ide, és a barátnődnek sem szeretnék kellemetlen perceket okozni, biztos vagyok benne, hogy kapsz elég elolvadós levelet :-)

Viszont olvastam, hogy szoktál edzeni. Mi a véleményed a kövérség és az egészség kapcsolatáról? Ugyanis mindenhol azt lehet hallani, hogy a kövér emberek betegek (függetlenül attól, hogy 10, vagy 30 kg súlyfeleslegül van) bár én utálom ezt a szót, nekem az nem felesleges, hanem hozzám tartozik... Szóval engem eléggé irritál, hogy mindenhol az egészségünkre hivatkozva akarnak lefogyasztani, pedig én nem érzem magam betegnek.

Köszönöm a válaszaitokat,

Üdv,

Jenna