Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrágaGyár

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
A Fent és Lent blog Dr. Bibó című sorozata jelentkezik. Kígyónak lábsó, magyaroknak offshore. Nyáron jól meglepett minket Dr.Bibó, amikor a csajokról beszélt nekünk - persze a maga módján -, de azért most is sikerült egy pillanatra sokkolnia a blog szerkesztőségének tagjait,…..
Hollywoodot mindenki ismeri már annyira, hogy tudja: ha valami nagy sikert arat, úgy hiszik, hogy rátaláltak a filmvilág legújabb csodaszerére, és az adott koncepciót, ami mögött a pénz szagát érzik, addig fejik, amíg csak lehetséges. Az X-Men és a Pókember képregényadaptációk…..
PrágaGyár 2011.04.28 14:40:52
@szoni_: A főhősökkel való azonosulásról volt szó, hogy onnantól ki hogy értelmezi magánügy, abba nem bele sem mentünk. Hogy ki hogy mennyire természetfölötti, az sem képezi a tárgy lényegét. Elbeszélünk egymás mellett.

Nem világos, mi alapján mondod az egyiket elfogadottabbnak, a másikat meg nem. Ki által elfogadott? Mit fogadnak el benne? Ez nekem zavaros.

Az Alkonyat meg mióta gótikus? Gótikus egy boltív, gótikus egy festmény vagy gótikus rock egy zene ami punk/new wave gyökerekre építkezik, jellemző rá a befordult szövegvilág és az egyszerű 4/4 ritmus molos skálás kései 70es évek szintijeinek sötétebb hangzása. Az Alkonyat legjobb szándékkal is csak gumidárk lehetne. Attól hogy a gótok szubkultúrája szimpatizál a romantikus vámpír mítoszokkal, attól csak egy közös pont lesz az Alkonyattal, az nem lesz gótikus film. Ahogy az indiánok sem rockerek csak mert fiú létükre hosszú a hajuk és a skótok sem transzfesztiták csak mert szoknyában járnak.
Hoze Ejj 2010.12.15 18:15:00
1 nap alatt bíróságon és tvbenHát ez nem igaz. Ilyen nincs. Kellett nekem kevesebb mint 1 hete itt megvédeni Stohl Andrást, erre megint mi a francot csinált: Hogy van képe valakinek ahoz, hogy úgy teljen a napja, hogy: Déli program: Vallomás tétel a Központi Budakörnyéki…..
PrágaGyár 2010.12.22 06:43:00
Hoze Critical positiva 2010.12.10 13:37:00
 (NE) basztassuk a Stohl Andrást már megint – rovatVagy mégse? Ó a francba. Na jó akkor nem. Arról van szó, ez a piperkőc szarjanó, és idegesítően tenyérbe mászó faszi nap mint nap befurkózik a képernyőnkre. És ja, tette ezt úgy hogy az RTL Klub megesküdözött rá…..
Akinek még mindig el kell magyarázni, hogy mi az a The Room, az gyaníthatóan még a kúlság első osztályos tananyagát sem tette a magáévá. A nemzetközi COOL-szcénában is meghatározó The Room magazin idén már annyira kúl volt, hogy kész csoda, össze nem ragadtak a lapok a…..