Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dealli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Egy halottakra emlékeztető emlékmű, amelyik mosolyog. Ismeritek? (napi bp) Holnap nyitják meg a tanösvényt a Naplás-tónál (mme) Széthullik a fővárosi parkolás (index) Fürdőkéj...(szakája) (csobbanj) Gőzfürdőzés egykor a budai Rác fürdőben…..
A büszkeség, a bátrakra emlékezés és a részeg skandinavisztika szakos lányok ünnepe volt március 15. Budapest utcáin, természetesen fotósaink mindenhol ott voltak. A Fidesz ünnepségén Orbán Viktor beszéde alatt több ismerős arcot is felfedezhettünk a tömegben. A Budapestre…..
Van-e rosszabb érzés annál, mint amikor a kocsinkhoz visszatérve egy élénkpiros mikuláscsomag fityeg a szélvédőlapát alatt. Van bizony, mégpedig ha egy kerékbilincs figyel a kocsi kerekén. Aki talált már ilyen kellemes meglepit az autóján, az tudja, hogy ilyenkor a szívbaj és a…..
Véget értek az 1848. március 15-ei ünnepségek, bocsánat, pontosítok, a forradalom évfordulójának ürügyén megtartott politikai demonstrációk, és bennem felmerült a kérdés: aki ellenzékinek vallja magát, hová ment el?A jobboldalon ez a kérdés rendkívül egyszerű: a…..
dealli 2012.03.16 16:38:43
@Lobster1978: Köszönöm a tanácsodat.
GYORSHÍR Magyarországon, a jelenlegi adatok szerint a világ egyedüli államaként, még nem kellett járványhelyzetet kihirdetni a több mint nyolc éve világszerte dúló kolerajárvány miatt. El kell ugyanakkor ismerni, hogy a kolerás és koleragyanús megbetegedések száma észrevehető…..
Sokan vannak, akik egyfajta felnőtt legót látnak az ikeás bútorszerelésben, és szívesen fúrnak-faragnak órákon keresztül. Mások viszont hidegrázást kapnak a puszta gondolatától is annak, hogy a vasárnap délutánjukat azzal kell tölteniük, hogy sok hülye kis csavart tekergetnek…..