Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crackman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban egy külföldi lapnak nyilatkoztam. Orbánról akart kifaggatni az újságíró, mert mostanában a magyar miniszterelnök jól eladható sajtótéma a nyugati világban. Döntései feszültséget keltenek, szavai meghökkenést okoznak, elképzeléseire értetlenül tekint Európa…..
Kilószám pakolom itt fel a blogra a színesebbnél színesebb képeket, meg írtam is már néhány szín hatásáról itt meg itt ... de csak most jut eszembe, hogy beteszteljem, vajon minden olvasóm látja-e rendesen mindazt, amit én mutatni szeretnék...   Sok színlátás vizsgáló…..
            Tudom, hogy manapság mindenki az Ipadért adná oda a fél életét, én viszont olyan szerencsés vagyok, hogy a Samsung Tab-et próbálgathatom. Szerencsés vagyok többféle okból is. Amikor még nem volt nálam a Tab, egy…..
Mandiner blog Veni, vidi, Viktor 2011.01.20 10:45:00
Vörös Danny, a Magyar Nemzet jól targetált gerillakampányának arca   Orbán Viktor jött, látott - és győzött? - az Európai Parlamentben tegnap. Vagy legalábbis döntetlenre hozta a meccset, ami szép politikai teljesítmény egy hónap Magyarország-pofozás után. A…..
Zia felhő & Boulder Reel Rock 2010.12.09 21:59:00
Valaki dobjon már infót a közösségnek, hogy milyen volt a toldis Reel Rock Tour vetítés, mert csak hétfőn kaptam észbe és akkor már nem lehetett jegyet foglalni, így kimaradt...