Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninajgypk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél óvatosan rendelt virágot barátnőjének, a spórolásnak aztán küzdelmes szállítás lett a vége:Ugy alakult, h a Valentin napot a baratnom Budapesten, en pedig kulfoldon toltottem, ezert kulhonbol a hetvegen bankkartyas fizetessel rendeltem neki egy csokrot kiszallitassal a…..
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
ninajgypk 2011.02.03 19:10:05
@cso zsi: nekem a régi laptopom (kb 2004 - 2005ben vásárolt), Fujitsu Siemens problémamentes, tökéletesen működik azóta, szinte napi használattal (igaz csak céges, irodai dolgokra - word, excel,..), de valóban mindenkitől azt hallom h soha nem venne FS-t. lehet,h egyetlen pozitív példa vagyok, de nekem tényleg nem volt vele bajom soha. (igaz a sok negatív vélemény után már nem vennék - ha még lehet egyáltalán kapni) /szervízben sem volt soha/
Szemétkednek az üdülési csekkel a debreceni termálfürdő pénztáránál, ami levélírásra gerjesztette Évát. De nem csak ott megy a piszkálódás. Levélírónk egyszerűen nem érti, mi értelme van, hogy a gyereknek csak akkor vehet valamit a szülő a kicsi nevére szóló üdülési…..
ninajgypk 2010.12.10 11:29:46
Egyébként elképesztő, hogy akárkinél fizetsz ÜCSvel, étkezési vagy egyéb utalvánnyal (persze néhányan kivételt képeznek, úgy néznek rád, mint a véres rongyra, mert nekik ezeken "nincs elég nyereség" vagy a fene se tudja. Vagy nem adsz borravalót..

Holott, mindenki tisztában van vele, (főleg ezek a helyek, ahol elfogadják az ilyen jellegű utalványokat), hogy ezek nem ajándékok, vagy azért fizetünk velük, mert ki akarunk cseszni az étterem/sportközbolt, .. tulajával, HANEM mert ezt FIZETSÉGként kapjunk a munkahelyen, - és mint már itt írták előttem - igenis keményen megadóztatnak utána. (megjegyzem azért kíváncsi lennék hány ilyen hely ad ugyanilyen jellegű fizetést az alkalmazottainak)

Nyilván mindenki szívesebben kapna fizetést, de amíg a munkáltatónak ezek olcsóbbak, addig ezt fogjuk kapni.
És szerintem ennek megfelelően kellene kezelni a szerencsétlen halandót, aki ezekkel kíván fizetni.

Megjegyzem, én Szegeden lakom, a környéken (illetve akárhol ahol én akartam használni az ÜCS-t,) soha nem volt ilyen gondom - szerencsére, úgyh a Debreceni Gyógyfürdő elég negatív példát jelent. Mondjuk az tény, h abszolút nem örülnek neki amikor az ilyen jellegű csekkekkel próbálok fizetni, pláne ha a meleg étkezési utalványt akarom beváltani vmi étteremben. (pozitív kivételt képez Szegeden egy két pizzéria, ahol viszont se csúnyán nem néznek, se nem hőbörögnek miatta, na oda járok:) )

Egyébként, én voltam Debrecenben néhány éve, és úgy rémlik a gyógyfürdőben is ÜCSvel fizettünk, nem emlékszem rá, hogy lett volna probléma vele - pedig édesanyám nevére szóló csekkel fizettem. (ugyanúgy mint a hotelben, ahol megszálltunk)
ninajgypk 2010.12.13 23:10:20
@Miron: Most komolyan mi köze a postnak ahhoz h hány percet ülhetsz a fürdőben??
Meg, hogy a gyerekekkel szeretne bemenni?? Nem debreceni vagyok, de nem hiszem, h csak az a medence van - ha igen elnézést - de semmi értelme azért szidni valakit,mert neki van ÜCSje.

Amugy arról nem is beszélve, h az Üdülési Csekket IGÉNYELNI is lehet, nem jár automatikusan, idén a nyugdíjasok abban az esetben kaptak, ha a nyugdíjuk havi 80.000 Ft alatt volt.
Két évente lehet újraigényelni, ezen kívül nagycsaládosok és fogyatékkal élők is kaphatnak. Amit szintén IGÉNYELNI kell, nem kapsz csak úgy automatikusan. Úgy bírom az olyan embereket, akik osztogatják az észt, hogy másnak van, nekik nincs, holott lehet, h neki is járna, ha utánanézne. Igenis utánajárást kíván, igazolni kell, és legfőképp igényelni, mert nem jár automatikusan.
ninajgypk 2010.12.13 23:11:26
@ninajgypk:
Elnézést, erre a hozzászólásra akartam válaszolni:
behe 2010.12.12. 22:09:45