Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Verystup ID

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Korábban Európa kapcsán vetettem fel ugyanezt a kérdést, amely a menekült-kérdés miatt nagyon aktuális. Adatkeresés közben bukkantam rá arra, hogy Bécs kapcsán nagyon pontos adatok és predikciók állnak rendelkezésre, ugyanis volt erről egy konferencia 2014-ben. Itt most ennek az anyagát…..
WéZsé Gyalázat a játszótéren! 2015.03.02 12:46:10
Végtelen elkeseredést és tehetetlen dühöt érezek, olyat, amilyet már rég. Nem is tudom, kinek vagy minek nevezhető egyáltalán az, aki képes arra, hogy fölmászik a játszótéren a játszóvárra és ott végzi el a dolgát. Ott, ahol kisgyerekek játszanak,…..
WéZsé Sajtómérgezés 2015.01.16 11:35:09
Napok óta egy újpesti óvodával foglalkozik a sajtó. Rettegnek, rémisztgetnek. Pedig nem is történt semmi. "Mérgezés gyanújával kórházba vittek...", "Mérgezés egy újpesti óvodában", "Négy gyereket vittek kórházba...""Mérgező magokat ehettek..." Naná, hogy mindenki…..
A Vastagbőr szúrta ki az utóbbi napok köztévés Híradóiból, hogy az emberek kifejezetten boldogok, amiért bevezették az új matricarendszert. Igaz összevágott felvételről van szó, de az valahogy nem került bele a műsorba, hogy például miért kell annak is 5000 forintos éves…..
Verystup ID 2015.01.02 14:05:00
@Félix88: olvastad is a cikket vagy csak hozzászóltál?: "(vagy 3000 forintos 10 naposat)",
Minek lehet nevezni, amikor három ember odamegy 15 éppen lakmározó oroszlánhoz, hogy elhozzanak egy darabot a zsákmányból? Bátorság vagy öngyilkosság? A következő filmrészlet a BBC tévécsatornán futó Human Planet legfrissebb adásában látható . A Kenyában élő…..
A 8. kerületi parkolási rendészet szigorúan betartatta a szabályokat a magánnyugdíjpénztárban maradni akaró ügyfelekkel. Előre látható volt a parkolási káosz, ennyi embert nem ésszerű személyes megjelenésre kényszeríteni ilyen kevés pontján az országnak.Józsefváros azonban…..
Még ebben a kormányzati ciklusban elkezdődhet a már évtizedek óta tervezett, de hol a befektetői érdeklődés hiánya, hol a sanyargató kormányzati pénzügypolitikák bűnös és bántó érzéketlensége miatt elhalasztott futballstadion-építés Debrencenben – jelentette be ma…..
Örökké hálásak leszünk Tükemadár nevű kedves olvasónknak, aki megosztotta velünk a magyar demokrácia történetének kétségtelenül legjobb politikai óriásplakát-hackjét. A fénykép ma reggel készült Pécsett, és akárki is követte el (mármint nem a fotót, hanem a…..
A Kanada elleni mérkőzésről nem érdemes túl sokat beszélni, mondta Énekes Lajos, a válogatott edzője. Megtapasztaltuk a két csapat közötti különbséget, tette hozzá. Lesz szó a vasárnapi mérkőzésről, de már a fehéroroszokra is vetünk egy-két pillantást. "A…..
Pimasz úr Vasárnap ellenőrzünk 2009.03.25 15:58:01
Furcsa, de mióta napokat volt szerencsém hivatalos minőségben eltölteni a BKV különböző járatain, egészen máshogy figyelem az ellenőrökkel meg a tömegközlekedéssel kapcsolatos híreket. Az ellenőr-balhé – mikor négyen lebuktak, hogy saját zsebre bírságolnak és végül…..
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
Milyen a magyar humor? Olyan kolbászszagú, sírva vigadós, sasjózsefes? Vagy milyen az amerikai? Ugyanilyen csak pirított baconaromával és stephencolbertes beütéssel? Egyáltalán miért nevetünk egy olyan viccen, amit kifejezetten az amerikai célcsoportok rekeszizom-teljesítményéhez…..
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
Verystup ID 2008.05.09 15:31:23
Az a baj, hogy ezt a hülye dumát amit magyarnyelvű tartalmaz a fogyasztóvédelem írja elő.
Mivel játékokkal foglalkozom, tudom, hogy a fogyasztóvédelem szerint a magyar gyerekek hülyék! Míg sehol Európában, nem írnak használati útmutatót egy pöttyös labdára nálunk rá kell írn egy csomó baromságot különben
megb@sz a fogyasztóvédelem!

Ilyen a csomagolást távolítsa el duma is, plusz hiába 8 éves kortól lehet a játékkal játszani rá kell írni, hogy 3 éves kor alatt nem ajánlott az apró alkatrészek miatt, mert azt a gyerek lenyelheti és megfulladhat.

Szóval a használati útmutató amit a Tesco rárakott a játékra így helyes ahogy van. HA nem ezeket írta volna rá akkor a magyar fogyasztóvédelem már dörzsölhette is volna a tenyerét és állíthatta volna ki a büntit.

Egyébként az a baj, hogy ilyen sz@r játékok kellenek a mai kölköknek, ebből lehet hegyeket eladni! Nálam eddig a legalja a büdös babák voltak!
Nem értem, miért nézik milliók a tűzijáték tévéközvetítését. Élőben még rendben van, leszakad az ég, hatalmas a robaj, és mindent beterítenek a kék-sárga-piros csillagok, de ez egy vibráló dobozt bámulva csak néhány színes pukkanás, meg pár giccses kép. Akkor már…..