Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vilidzs Pipöl

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Csak kapkodjuk a fejünket. Szédítő tempóban érkeznek a súlyos hírek, politikabuzi legyen a talpán, aki képes követni, hogy mi hogyan változik. A január elsejétől hatályos, festményre kívánkozó alaptörvényt még két héttel a hatályba lépése előtt is össze-vissza…..
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..
Vilidzs Pipöl 2011.12.11 09:49:58
@messi-asz:
Előtte sok-sok százezret toltam be a kasszába büntik révén (főként gyorshajtás).
Mióta hazajöttem (lassan 4 éve), egy rohadt csekk nem jött, mert betartom a szabályokat.
Új autóm van, megtehetném én is, hogy szabálytalankodok, még a büntetésekre is futná... de mi a lófasznak?
Vállalkozó vagyok, tehát az időm nekem is pénz. De ez nem jogosit fel arra, hogy tirpák legyek.
Ha lecserélem a házban az összes létező izzót energiatakarékosra, nagyon kevés villanyszámlát fizetek és még jó érzés is tölt el, hogy kevesebb kárt teszek a környezetemben (illetve ez nem biztos, erről majd később). Ha viszont maradok a jól bevált, de nagyon…..
Vastagbőr Kultúr(bel)harc 2011.10.10 09:01:00
Még mindig a Dörner-Csurka ügy. A hétvége sem zavarta meg a fogaskerekeket hogy mozgásba lendüljenek. Ilyenkor szoktuk elővenni a sós mogyorót meg egy hideg sört, mielőtt a 2. mentre verbális tömegbunyóvá fajul az ügy. Szombaton kilenc fővárosi színházigazgató nyílt levelet…..
Vilidzs Pipöl 2011.10.10 10:11:09
@tesz-vesz:
"Dörner pályázata jó. Ígéretes"

És mi van azzal a két résszel, amiben olyan szinházakra és emberekre hivatkozik támogatóként akik sosem hallottak felőle?
Magyarul HAZUDOTT a pályázatában.

Ez a jó? Ha a Fidesz mond/csinál valamit, akkor az a nyilvánvaló hazugságok ellenére jó?!
Vilidzs Pipöl 2011.10.10 10:14:16
@tesz-vesz:
Kicsit talán a szakmai részét kellene nézni. Jobban mondva nem is a szakmait, hanem a tényeket.

Leszarom, hogy Tarlósnak kiadták utasitásba, hogy legyen jobbikos a szinház.
Viszont még a látszatra sem adnak Dörnerék, hogy egy olyan pályázatot adjanak be, ami
- nem hemzseg helyesirási hibáktól (HAHÓ, a szövegszerkesztő aláhúzza!)
- nem töredéke egy normális pályázatnak
- nincsenek benne egyértelmű hazugságok

Egy pályázatiró némi lóvéért olyan pályázatot rittyent, hogy mindenki csak pislog.

Az egészben az a félelmetes, hogy a jobbosok már a látszatra sem adnak, hanem erőből átküldik a saját döntéseiket.
A "libsik" is ugyanezt csinálták/csinálják, csak ott van benne annyi elegancia/intelligencia, hogy a módját megadják annak, hogy ilyen nyilvánvaló hibákkal ne lehessen betámadni őket.

Egyik oldal se jó, de ha választanom kell (mert sajnos kell), akkor inkább az értelmesen hazudóra szavazok, mint az erőből bejutóra.
Miért?
Mert az erőből bejutó elhiszi, hogy ezzel a módszerrel mindent lehet, és egyre erőszakosabban áll hozzá a további dolgaihoz, egyszerű észérvekkel sem támasztva alá az igazát. Mert neki igaza van.
Hát lófaszt.
Alább olvasható kilenc budapesti színházigazgató reakciója a bizonyos kinevezésre.Vasárnapi update: közben megérkezett Tarlós válasza.Tisztelt Főpolgármester Úr!Alulírott budapesti színházigazgatók az Új Színházban történt igazgatóváltás kapcsán fordulunk…..
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
Gyuri teljes védőfelszerelésben közelitett a játszótér felé, a kánikula dacára is magán tartva a nehéz ruházatot. Jobb kezében cipelte a nehéz szerszámosládáját, bal kezében a gyűjtődobozt tartotta mind a négy ujjával. A kisujját ugyanis hatástalanitás közben vesztette el…..
Vilidzs Pipöl 2011.07.11 14:11:38
@TrueY:
És hány lábad van? :)
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
Vilidzs Pipöl 2011.07.09 12:09:16
@_mmm_:
Ha fizeti a havi 5000 ft körüli TB-járulékot, akkor jogosult az itthoni kezelésre.
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
 Na jó, nem dalolva, inkább sírva-ríva, de a lényegen ez mit sem változtat: ment, vagy pontosabban megy. A közmédiumok 3041 munkatársa közül 550 dolgozót kirúgnak. Az ellenzéki sajtó jajveszékel, a pártatlan média hümmög, a kormánypárti újságok pedig magyarázkodnak. A…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
A Vöröskeresztnek kellett kimenekítenie a roma asszonyokat és gyerekeket a szabadon garázdálkodó, szélsőjobbos szabadcsapatok elől valahol Magyarországon. Minden hivatalos - és maradjunk annyiban: kínosabbnál kínosabb - cáfolat ellenére ez volt a hír Magyarországról a napokban a…..
Vilidzs Pipöl 2011.04.24 19:40:41
faluujsag.blog.hu/2011/04/23/tilos_a_terepszin

Kabaré az egész, amit művelnek Pintérék :/
Forog Spielberg dinós-időutazós sci-fi-kalandja, a Terra Nova. Bemutató még tavasszal, a sorozat várhatóan szeptembertől látható majd a Fox műsorán...
A Lost című sorozat egyik megválaszolatlan rejtélye volt (az nem válasz, hogy Jacob szerette a számokat) az a számsor, ami megváltoztatta és egyben megkeserítette Hurley életét. A sztoriban ugye Hugo megjátssza a számsort (4, 8, 15, 16, 23, 42) a Mega Lotto Jackpot nevű…..
 ..
Vilidzs Pipöl 2011.01.06 10:25:57
@AzHofi:
Ha a buborékot középen tudod tartani kinyújtott kézzel, akkor nem vagy elég részeg :]
Ne feledjük, a Süddeutsche Zeitung karikatúrájának ősemberére sem az volt írva, hogy „Viktor Orbán”. Hanem az, hogy „Ungarn”. Ez minden magyar embernek kezd rettentő megalázó lenni. (Fotó: Index) Amit a kormány a médiatörvény és az ismét előkerült…..
VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! - mondogatom magamban a Kossuth téri röpimát, miközben az EU-elnökség honlapjának miniszterelnöki köszöntőjét olvasgatom, ami fenn van még pár nyelven, mert Viktor most nem csak hozzánk, hanem általában Európa polgáraihoz szól. A szokásos…..
Örülünk, Vincent? Leégés 2011.01.06 07:00:00
Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője elmondta: Semmilyen módon nem merült fel a kormány hét eleji ülésén a médiatörvény megváltoztatásának szükségessége; a kabinet tagjai megerősítették, hogy egy "ízig-vérig európai jogszabályról van szó".Szijjártó…..
A nagyecsedi mulatóskolosszus színpadképe önkéntelenül is egy asszociációs lavinát indít el a gyanútlan szemlélődőben. Az ominózus formáció mintha csak egy apokrif vámpírregényéből bújt volna elő, melyet Anne Rice tudtán kívül alkotott, megannyi kisfröccs hatása alatt.…..