Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LadyEmerencia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Interspar hipermarket fog nyílni az ELTE Bölcsésszettudományi Karának helyén. A jelentős anyagi gondokkal küzdő oktatási intézményen tavaly fejezték be a felújításokat, melyet a Spar üzletlánc 3 milliárd euróért vásárolt meg. Az egyetem a befolyt összegből az…..
EP Több éves, kitartó munka eredményeként brit tudósok egy olyan mondatot találtak az Esterházy-életműben, amit maga Esterházy Péter írt. A kutatási jelentés megállapítja, hogy a Javított kiadás harmadik fejezetében olvasható "Bassza szájba telibe a kurva élet!"…..
LadyEmerencia 2010.12.13 20:46:40
Hazánk azon lakosai közül, akik esznek és rendszeresen lélegeznek elsőként engem ért az a megtiszteltetés, hogy a Pápa nyilatkozzon nekem, hogy társadalmi létkérdésekben és szociális problémákat érintve az egyén legmélyebb bugyraiba kalauzoljuk olvasóinkat. Lessék eme bölcs…..
A Fidesz nem tudja, hogy mit szúrhattak el. Orbán Viktor csak a Hírcsárdának nyilatkozott:”Hát izé, ez is az ellenzék hibája”, mondta a miniszterelnök, miközben szaporán csomagolt. Ott jártunkkor épp 53 darab Nokiás dobozt pakolgatott bőröndjébe, állítólag egy…..
A Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete végre lerántotta a leplet egy eleddig mélységesen hangoztatott nézetéről, miszerint nyelvünk a finnugor nyelvcsalád tagja volna. Pedig nem. Szenzációs, megdöbbentő? Régóta sejthettük az igazságot.  „Sajnos a tények…..
Vadonatúj vállalkozásba kezd a BKV. Már nem használt, könnyedén átalakítható kiszuperált buszokat állít forgalomba a BKV a dunai közlekedés részeként. A vízibuszokká átalakított autóbuszokat a reggeli és a délutáni dugók kikerülése kapcsán állítják csatasorba.…..
LadyEmerencia 2010.12.09 22:00:27