Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WildMDFK

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... milyen figura lehet ez a Wildstylez? Annyi asztalt küldött már, hogy simán benne van a legtöbbet küldők között:) Mert én igazából nem voltam ennek mestere.Azt még elmondhatom, hogy a sötétebb hátterű asztalait nekem speciel jobban tetszettek. De hogy kukacoskodjak, miféle…..
Rendszertelen, de gyakori esetben igen, megtörténik, hogy desktopos levél jön... ráadásul most a hét elején némi lemaradáslefaragás is lesz, így napi 1-2 poszt biztos, amíg kitart. Ez az asztal is hűen tükrözi korábbi "műveidet", ha kerül is rá új dolog, azt sem…..
WildMDFK 2011.03.14 13:45:33
Ilyen kis aprósággal kívánok minden kedves olvasónak, beküldőnek, kommentelőnek Boldog karácsonyi ünnepeket!    Azoknak, akik nem tudnak jól angolul, vagy infós nyelven:Minden karácsonyod lehet fehér.(Az #FFFFFF RGB színkóddal jelenti a fehéret:)Ahogy kinéz, az idei az…..
A beküldők közötti ismétlőktől először Wildstylez képe következik, még a múlt hónapból (nem tartom kizártnak, hogy azóta lehet megint más az egész:).Szerintem a háttér pont a flyer nélkül lenne jó:) Amúgy faca. :) Helllobelloooo ! :D Ismét jelentkezem, hogy lássátok,…..