Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roomby

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Sziasztok!Azért nem volt bejegyzés, mert nem volt időm. De azért az események időrendben: (ezelőtt semmi extra) Szerda: Wááh*-* utolsó tanítási nap :DD. Az egyetlen rossz, hogy adtak egy csomó leckét :@.Csütörtök: Átjött egy osztálytársam és jól elszórakozgatunk+rendezgetjük…..
Mano's blog Vasárnap... 2011.04.17 13:26:00
Az elmúlt napokban nem volt bejegyzés erre a magyarázat egyszerű: nem volt mit írni...De azért itt egy rövid összefoglaló: természet tz: 4, angol évfolyam felmérő: 5. Tegnap a nagybátyáméknál voltunk, aztán meg vásárolni... Az ebből származó nyereség egy ilyen cd-dvd tartó.…..
Mano's blog Fáradtan... 2011.04.12 15:59:00
Hello!:DA mai napom nem volt könnyű. Technika: kiselőadás--->asztalterítés(5-ös lett:P) Aztán matek tz javítás... 1,5 feladatot nem tudtam befejezni:S:$ oszt.főnökin eldőlt hogy hova megyünk osztálykirándulásra, ha minden jól megy(akit érdekel:…..
Mano's blog Üdv!:D 2011.04.11 13:55:51
Sziasztok!Ma -2011.04.11.- elindítom első blogomat. Ezen a blogon magamról, az életemről fogok írni, de néha lehet belekerül más téma is. Jó olvasást!  Egy újabb hétfő... Szerencsére a hétfők könnyűek, az egyetlen zavaró tényező az az, hogy hétfő van és még 4 nap…..
kendervízMég nem telt el kereken egy év, de végre sikerült hozzájutni a Le Cannabis, normál változatához - eddig nem sikerült vele találkoznom, csak a cukormentes Cannabisszal. Hogy mi motivált? Hát ez az ital, mivel nem energiaital, hanem motivációs ital. Motivál, tehát…..