Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutoradep

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől, miért lehet vonzóbb, népszerűbb a bioenergia-átadás, a jósnő, az auraszóma vagy bármilyen – átverős – ezoterikus kezelés annál, hogy az egyházakat – s rajtuk keresztül Istent – keressék az emberek. Ha keresnek is: mit találnak? Az alábbi kérdésfelvető, vitaindító cikkben az ezotéria…..
    "Jézus feltámadása a kereszténység hitének olyan tartóoszlopa, melyet, ha megingatunk, az egész felépítmény dőlne össze." - írja Zsengellér József református teológus a Test és lélek című írásában. Valóban így van, a kereszténység mindent egy lapra, a húsvéti ünnepkörre tett fel. Jómagam nem…..
„Az örök élet nem olyasvalami, ami megmarad a tulajdonunkban, már ha helyes lóra teszünk, és Krisztus táborához kötelezzük el magunkat. Az örök élet nem lezsírozott nyeremény a játszma végén. Péter szavaival élve, a játszma végén minden elég majd. Nem érdemes hát a földi dolgok helyett átnyergelni…..
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
Az OECD 2017-es jelentése szerint Magyarország a legelhízottabbak között van a vizsgált országok közül. Az adatokból kitűnik, hogy a 15 évnél idősebb magyar lakosság 30 százaléka elhízott. Csupán Új-Zéland, Mexikó és az Egyesült Államok „teljesít jobban” nálunk. A magyar arányokhoz képest jelentős…..
  Nehéz volna meggyőzően állítani, hogy a címbéli frázis semmiféle igazságtartalommal sem bír. Szülőként mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy utódaink felnevelése az idő előrehaladtával egyre összetettebb feladatok elé állít bennünket. Egy újszülöttnek az anyatejen és a tiszta pelenkán túl…..
A fiatal családok legtöbbször ma már inkább lakást vásárolnak vagy bérelnek, nem ritkán azért, mert a házzal és a kerttel járó sok feladat egyre több embert riaszt el. Ezáltal egy adott méretű ház olcsóbb is, mint egy nagyobb és jó állapotú lakás...
Vajon meg lehet-e állapítani (és ha igen, miből), a hét melyik napján élnek a legtöbben nemi életet? Egy felmérés megpróbálkozott vele, mondjuk egészen sajátos (és nem is biztos, hogy pontos) megközelítést alkalmazva – de egynek jó lesz...
Trendmanó Nyakatekert férfidísz 2017.05.07 21:34:58
A régi időkben a férfiak hordtak vicces vagy fura ruhadarabokat, kiegészítőket, ám ma általában büszkén hirdetik, ők bizony (ellentétben a nőkkel) praktikusan öltöznek. De akkor mire véljük, hogy a szekrényükben ott lapul pár nyakkendő, pedig ruházati értelme nincs? Öncélú díszítmény? Igen. A…..
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
mutoradep 2011.02.19 13:34:12
@eze: én azt szólom,hogy nekem ne is küldjön az Orbán úr semmiféle papirost,mert a kézhezvételkor úgy vágom a kukába,hogy még az alja is kilyukad!
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Jajj,de csúnya! Rolls Ford 2011.01.15 16:50:00
Mit tesz az az ember, akinek sok pénze van, de azért nincs elég ahhoz, hogy megvásároljon egy igazi Rolls Royce-ot? Hát csinál valami hasonlót, mint láthatjuk elég sikertelenül. Kiindulási alap nem rossz,egy elsőszériás Ford Scorpiora esett a választás,átlagautónál kényelmesebb,…..
mutoradep 2011.01.17 19:14:22
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Kóc olyan mindennapos eseteket rajzolt le, amelyek főúton bármikor előfordulhatnak, mert az emberek egész egyszerűen nem számolnak vele. Elő a KRESZ tudással és szakértsétek meg a két lenti helyzetet!Régóta birizgálja a fantáziámat egy forgalmi szituáció, ebben szeretném a…..
"Az Isten országával szemben áll a Sátán birodalma" - idézte valaki Szent Ágostont nem is oly rég lényegében az előbbihez sorolva a készülő alkotmányt. Hogy ez mekkora ökörség, azt már sokan elemezték, ezért ettől eltekintenék. Viszont ha már az Isten országa…..
mutoradep 2010.12.10 13:44:04
@ddrum77:
ez úgy lehet,hogy a Salamon által épített templom Isten beleegyezésével épült.
Nagyon sok félreértést tartalmaz Isten templomi lakhelye.A Bibliában nagyon sok helyen lehet olvasni,hogy amikor Jézus lerombolta a templomot,megszüntette az imádati helyet a halálával és amikor feltámadt létrehozott egy szellemi templomot, - amit sokan,de nagyon sokan, még papok sem értenek,ha értik félremagyarázzák és tévesen tanítják - és azt mondta:"Ha ketten v. hárman összegyűlnek az én nevemben,ott vagyok köztük."
Amikor i.sz.70 ben a római seregek lerombolták a Salamon által épített templomot,soha többé nem épült újjá.Most a helyén most egy mecset áll.