Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krisztike83

11 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
krisztike83 2015.05.20 12:13:11
A nagy karácsonyi őrület után már itt is a következő ünnep, ami a gyerekek számára megint izgalmas meglepetéseket ígér. Én már elkezdtem a dekorációk elkészítését, most az ajándékok beszerzése következik. A nekem már jól bevált és az általam nagyon kedvelt Játéksziget…..
krisztike83 2015.03.26 14:06:49
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
A Mi Micsoda sorozat szinte minden magyar család könyvespolcán megtalálható: újra és újra olvassák generációk, folyamatosan keresve az új, különleges témákat. A kötetek igyekeznek lépést tartani a korral és mindig újszerű, naprakész ismereteket nyújtanak a kedves kis…..
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
krisztike83 2013.12.17 09:19:34
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
krisztike83 2013.11.15 08:35:00
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
krisztike83 2013.09.11 11:49:10
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
krisztike83 2013.09.05 16:02:02
krisztike83 2013.09.05 16:03:35
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..
krisztike83 2013.03.10 08:21:18
 Az alábbiakban összeszedtem Dr. Ranschburg Jenő írásait e témában. "A mai szülők általában az aktív, élénk, tevékeny gyerekeket szeretik. Azokat a lányokat és azokat a fiúkat, akik ismeretlen emberek között is egy-kettőre feltalálják magukat, mindig szépen,…..
Rá kellett jönnöm, hogy Csengém nem csupán többemberes, de a fenti jelző is megállja a helyét nála.Persze nem most jöttem rá, hiszen mindig is más volt, mint az "átlag" baba. Már az első hónapokban sokkal erősebben reagált az őt érő - számára kellemetlen -…..
Húúú, tényleg jó régen írtam, az utolsó blog-bejegyzésem tavaly decemberi... És nem azért, mert "megjavult" a lányom. Lassan 16 hónapos lesz és még mindig naaagyon többemberes, csak éppenséggel picit másképp jelentkezik nála. Például úgy, hogy a többemberesekre…..
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
"A "fejlett" országokban bevett gyakorlat, hogy a leendő szülők, amint kiderül a terhesség ténye, azonnal vesznek egy könyvet a babagondozásról. Lehet, hogy az aktuális divat azt diktálja, hogy hagyjuk sírni a babát kifulladásig, míg végül feladja, ledermed és…..
Az Ikrek Fél évesen 2010.02.28 21:03:00
Panna és Barna ma fél évesek, igaz ennek február 30-án kellene lennie, dehát olyan nincs. Így a mai napot kiáltottuk ki ünneppé.A hét elejei problémán felülkerekedtünk, Barni igazi fájdalmait valószínűleg, a fogzás mellett, egy kisebb torokgyulladás okozta. Csütörtökre már…..
krisztike83 2010.12.13 16:47:14
"...vannak babák, akik nyugtalanabbak, sírósabbak a többieknél, és ez veleszületett temperamentumjellemzők következménye, nem a nevelés hibája!""...a szülő legfontosabb feladata nem az, hogy megtanítsa a nyűgös csecsemőt egyedül, hang nélkül elaludni, hanem az,…..
Igen, nálunk többemberes babák szüleinél ez is egy külön téma...és persze nem a babakocsi típusokról és márkákról zengünk ódákat. Annál inkább arról, hogyan szokta meg - vagy nem szokta meg - picinyünk ezt a 4 kerekű (vagy 3 :-)) csodajárgányt.Már többször említettem,…..
Amikor egy nő első kisbabáját várja és még nem tudja mire vállalkozott, teljesen más elképzelései vannak az anyaságról, a kisbabákról. Még akkor is, ha már látott a környezetében ezt-azt. Én legalábbis nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz. És ez most függetlenül attól,…..
Nagyon utálom, amikor ezt mondják... El van kapatva, el van kényeztetve, manipulál, terrorizál a baba, zsarnok baba, stb. Aki egy picit is olvasgat mostanában baba témában, az tudja, hogy ezek a kifejezések nem állják meg a helyüket, hiszen egy kisbaba még nem képes túl sokat…..
Alig, hogy elmúlt a gyötrő hasfájásunk, jött valami új, valami más... Először nem tudtuk mire vélni, hogy egyik pillanatról a másikra visításba kezdett, ami vigasztalhatatlan sírásba ment át. Még a cici sem kellett ilyenkor, hát ez tényleg újdonság volt. :)Doktor néni…..
Nevezhetném úgy is, hogy nyűgös, sírós, érzékeny, nehezen alkalmazkodó, nehezen megnyugtatható, alacsony ingerküszöbű, stb. Dr. William Sears vezette be a többemberes baba fogalmát és ez máris jobban hangzik. Valóban több, de minimum 2 ember kell a gondozásához és tényleg 24…..
Fel s alá tologatom 8 hónapos picinyemet a nappaliban, BABAKOCSIBAN. Hogy miért? Altatom... Mert nem a mázlista anyukák közé tartozom, akiknek a babájuk mondjuk játék közben egyszercsak gondol egyet és puff, elalszik. Mondjuk ilyet még soha nem láttam, csak hallottam róla. És el sem…..